12 / 05 / 2024

serik lojistik merkez

serik lojistik merkez

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, çalışmalarını daha hızlı ve verimli sürdürebilmek amacıyla Serik’in Eminceler Mahallesi’ne depolama tesisi inşa ediyor.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi KArtal'da yapıldı.

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı. 

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Reysaş GYO Serik'teki deposunu 15 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Antalya Serik'te bulunan 42 bin 483 metrekare deponun 11 bin 806 metrekare depolama alanı "Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş."ye 5 seneliğine 15 milyon TL'ye kiraya verildi. 

Antalya Serik Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Antalya İli, Serik İlçesi, Cumali ve Merkez Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Reysaş GYO Serik'teki deposunu 700 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Antalya ili Serik ilçesi Çandır Mahallesi 1561 Parsel üzerindeki 42 bin 438 metrekarelik deponun bin 311 metrekarelik depolama alanı "Doğruer Lojistik ve Uluslararası Nak. Dış Tıc. Ltd.Şti.."ye 3 seneliğine kiraladı.

Reysaş GYO Antalya Serik'teki deposunu 11.5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş'ın portföyünde bulunan Antalya İli Serik İlçesi Çandır Mahallesi 1561 Parsel üzerindeki deposunun 25 bin 168 metrekarelik depolama alanını "Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic.A.Ş."nin müşterilerinde kullanıma sunulmak üzere 1 seneliğine kiraya verildi...

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Antalya yeni lojistik merkez yapılacak!

Afete hazırlık çalışmalarının gerçekleştiği koordinasyon toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Antalya Valisi Karaloğlu, yeni lojistik merkezin inşa edileceğini 17 olan toplanma alanının ise yetersiz olduğunu ifade etti.

Kanal İstanbul çalışmalarında sona gelindi!

Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Çıtak, "Kanal İstanbul ile ilgili proje çalışmalarımız son aşamaya geldi. Bu proje kapsamında Karadeniz'de lojistik merkez ve konteyner yük limanı, Küçükçekmece içinde de bir yat limanı planlamaktayız" dedi...

serik lojistik merkez Haberi

serik lojistik merkez

Yatırımlarına hız kesmeden devam Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, ilçelerin altyapı ve temel ihtiyaçlarına yönelik projelere bir yenisini daha ekliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, hizmet araçları, ekipman ve personelin hazır bulunacağı tesisleri ilçelere kazandırmaya devam ediyor. 

ASAT’ın Serik ilçesine hayata geçireceği lojistik tesis ile bölgedeki altyapı sorunlarına anında müdahale edilecek. Hizmetler zaman kaybı yaşanmadan ve merkezden taşıma maliyeti olmadan yürütülmüş olacak. Bu yıl içerisinde tamamlanması hedeflenen proje 3 milyon TL’lik bir yatırımla ilçeye kazandırılacak. İnşaatı süren yerleşke içinde 542 metrekare kapalı depo, 534 metrekare sundurma bölümü, personel kullanım alanları, mutfak ve konferans salonu...