03 / 05 / 2024

Serik sahili

Serik sahili

Antalya'nın Serik ilçesinde usulsüz olarak tahsis edildiği açıklanan günübirlik 22 işletmenin tahliye edilmesi kararlaştırıldı.

TOKİ Antalya Serik projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Serik'te hayata geçireceği 583 konutun ihalesi yapıldı.

Antalya Serik'e lojistik merkez inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, çalışmalarını daha hızlı ve verimli sürdürebilmek amacıyla Serik’in Eminceler Mahallesi’ne depolama tesisi inşa ediyor.

Antalya Serik'te 119 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli, Serik İlçesi, Eminceler Mahallesi'nde yer alan arsa 119 milyon 180 bin TL bedel ile 2. kez satışa çıkarıldı. 

Serik'e 15 bin kişilik stad müjdesi!

Antalya Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, ''10-15 bin kapasiteli bir stadyum yapmak istiyoruz. Buraya gelen takımlarımızdan büyük takımlarımız aralarında maç yapacak olsa doğru düzgün bir stadyumumuz yok'' dedi. 

Şile Doğu Sahili Bölgesi nazım imar planı askıda!

İBB, Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 2. Etap Nazım İmar Planını bugün askıya çıkardı..

Serik'te 398 kişiye tapu verildi!

Serik Belediyesi mülkiyet sorunu imar uygulaması ile çözülen Gedik Mahallesindeki 398 kişiye tapu dağıtımı yapıldı.

Antalya Serik’e modern kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik'e modern bir kültür merkezi kazandırıyor.

Deniz İstanbul Yakuplu Sahili'nde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor!

Deniz İstanbul Yakuplu Sahili'nde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin başladığı Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda ikinci etap teslimi Haziran 2018'de yapılıyor...

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1.etap imar planı yeniden askıda!

İstanbul Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı yeniden askıya çıkarıldı...

Serik'te 5 milyon 700 bin TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İl, Serik İlçesi Cumalı Mahallesi'nde yer lana 14.250,00 metrekare yüz ölçümlü arsa 5 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1.etap nazım imar planı askıda!

İstanbul Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Antalya Serik'te 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Serik 1. Sulh Mahkemesi, Antalya Serik İlçesi'deki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün bedeli 3 milyon 469 bin 830 TL olarak belirlendi.

Antalya Serik Pınarcık yolu yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Pınarcık Yolu'nu yeniliyor.

Serik sahili Haberi

Serik sahili

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Antalya'nın Serik Belediyesi'ne tahsis edilen Belek ve Kadriye sahil kenarında bulunan alanların, belediye tarafından sözleşme hükümlerine aykırı olarak üçüncü kişilere kiralanması ve kaçak yapılar nedeniyle tahsis edilmesi 2013 yılında iptal edildi.

Tahsisine kararşı alanda 22 işletmenin günübirlik olarak faaliyetlerine devam ettiklerini inceleyen bakanlık, tahsis iptal kararının uygunlaması ve işletmelerin kaldırılması amacıyla Antalya Valiliği aracılığıyla Serik Belediyesi'ne tahliye emri verdi. 

Serik Belediye Zabıta Müdürlüğü birimi tarafından 22 işletmeye verilen tebligatla tahliyelerin 13 Aralık'a kadar devam edeceği kaydedildi.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, bakanlığın Belek ve Kadriye'de bulunan günübirlik tesislerde yer alan işletmelerin tahliyesi hakkında karar verdiğini söyledi.

Uygulayıcı olduklarını ve gelen kararı yerine getirmek hakkında kararlı olduklarını sözlerine ekleyen Aputkan, şunları söyledi:

"Bundan sonra biz ne yapabiliriz? Buraları halka nasıl...