28 / 04 / 2024

Serin Sağlık Enerji Turizm İnşaat

Serin Sağlık Enerji Turizm İnşaat

Serin Sağlık Enerji Turizm İnşaat İşletmeleri Sanati ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Erdur Serin, Haldun Serin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da kuruldu

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile ARS Temizlik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret L., Bulut Mimarlık Mühendis İnşaat Turizm Taahhüt T., İştem Temizlik Hizmetleri Turizm ve İnşaat Sanayi

Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Aysel Pamuk tarafından kuruldu.

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

RMK İnşaat Enerji Eğiyğim Sağlık Turizm ve Finans Hizmetleri Anonim Şirketi Ali Kemal Özoğuz, Murat Kuzu ve Remzi Gürler ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. Hasan Şeker, Taha Tokar ve Hanifi Yazar ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bayraklı'da Sağlık Kampüsü inşaatı bu yıl başlayacak!

Ankara, İzmir ve Kocaeli şehir hastaneleri ihalesini Türkerler Holding kazandı. Gayrimenkul, inşaat, enerji ve sağlık sektöründeki faaliyetleri ile tanınan şirket 2015 yılında bu üç alanda 800 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirecek.

Simya Biyoteknoloji Arge Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Simya Biyoteknoloji Arge Sağlık Hizmetleri Kimya Koz.Tarım Madencilik Enerji Elektrik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Fatih'te, Uğur Bursalı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Öz Gözde İnşaat Enerji Gıda ve Sağlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gözde İnşaat Enerji Gıda ve Sağlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hulisi Deniz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu.

Saypa Yapı İnşaat Sağlık Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saypa Yapı İnşaat Sağlık Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Hakan Kozan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 31 Aralık 2013 tarihinde Güneşli'de kuruldu

MB Holding, termal tesisleri ile sağlık turizminde büyüyecek!

Merkezi Gaziantep'te bulunan MB Holding, inşaat, enerji, medikal tekstil, tarım, yapı malzemesi sektörlerinin ardından turizm sektörüne de iddialı girdi. MB Holding, termal tesisleri ile sağlık turizminde büyümeyi hedefliyor.

Serin Sağlık Turizm İnşaat İşletmeleri Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Serin Sağlık Enerji Turizm İnşaat İşletmeleri Sanati ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Erdur Serin, Haldun Serin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da kuruldu

Türkiye'nin ilk Sağlık Akademisi Burdur'da kuruldu!

Burdur'da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Sağlık Akademisi'nde yaklaşık 8 bin kişiye 28 sağlık konusunda eğitim verilecek.

Serin Sağlık Enerji Turizm İnşaat Haberi

Serin Sağlık Enerji Turizm İnşaat

Serin Sağlık Enerji Turizm İnşaat İşletmeleri Sanati ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Erdur Serin, Haldun Serin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da kuruldu. Serin Sağlık Enerji Turizm İnşaat İşletmeleri Sanati ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü sağlık hizmeti vermek insan sağlığı ile ilgili teşhis tedavi bakım ve iyileştirme hizmeti vermek bu amaçla her türlü genel hastane özel hastane hemodiyaliz merkezi periton diyaliz merkezi şifa yurdu gibi tesis ve binaları açmak kurmak işletmek ve 19.1.2012 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.


Serin Sağlık Enerji Turizm İnşaat İşletmeleri Sanati ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, A. Hürriyet Caddesi,...