15 / 05 / 2024

Serkan Atan kimdir

Serkan Atan kimdir

Kurulduğu anda itibaren proje yönetimi, yatırımcı arsa arazi ekspertiz tespitleriyle hizmet veren Etiket Emlak sektöre farklı bir soluk getirdi. Atan, "Arsa aldığımız yatırımcıya, konut müşterimizin talepleri üzerine projeler hazırlatıyoruz. " dedi.

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Cengiz Bektaş kimdir?

Türkiye'nin önde gelen mimarları arasında yer alan ve sayısız yapıya imza atan Cengiz Bektaş hayatını kaybetti. Peki Cengiz Bektaş kimdir?

Serkan Toper kimdir?

AKP'nin destekleyeceği MHP'nin Beşiktaş Belediye Başkan adayı Serkan Toper kimdir? Serkan Toper, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Serkan Yetgin kimdir?

Mimar Serkan Yetgin kimdir? Serkan Yetgin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Serkan Yetgin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Serkan Aydın kimdir?

Çiftay Grubu, 1963 yılında Çiftay Madencilik adıyla Serkan Aydın'ın babası Ziya Aydın tarafından kuruldu. Peki, Çiftay Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Serkan Aydın kimdir?

Serkan Yüzbaşı kimdir?

2012 yılında “Santra Mimarlık” kurucularından biri olan Mimar Serkan Yüzbaşı kimdir? Serkan Yüzbaşı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Serkan Yüzbaşı..

Hakan Ergin kimdir?

2013 yılı Temmuz ayında CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2,5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti. Peki, CarrefourSA Yeni Genel Müdürü Hakan Ergin kimdir?

Sezen Ulubay kimdir?

Andromeda Gold'ta Ali Ağaoğlu Konutunun tasarımı gibi birçok işe imza atan iç mimar Sezen Ulubay kimdir? Sezen Ulubay, başka hangi projelere imza attı? Sezen Ulubay, hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Hakan Bek kimdir?

Gayrimenkul sektöründe başarılı işlere imza atan Hakan Bek, Keller Williams Ataşehir Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı olarak göreve başladı. Peki, Hakan Bek kimdir? Bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Fikret Öztürk kimdir?

Opet firmasını kurduktan sonra Uzaltaş ile Ankara'da inşaat sektörüne adım atan Fikret Öztürk kimdir? Öğretmen Fikret Öztürk ticaret hayatına ne zaman atıldı? İşte Fikret Öztürk biyografisi, özgeçmişi...

Serkan Atilla Cedetaş kimdir?

Mimar Serkan Atilla Cedetaş kimdir? Mimar Serkan Atilla Cedetaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Serkan Atilla Cedetaş, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşte Serkan Atilla Cedetaş..

Serkan Atan kimdir Haberi

Serkan Atan kimdir

Temelleri geçtiğimiz yıl atılan www.etiketemlak.com, özellikle Kuzey Ege emlak piyasasında önemli bir boşluğu doldurdu. Edremit Akçay merkezli firmanın kurucusu Serkan Atan, inşaat sektöründeki hareketlilikle birlikte önce kendi il ve ilçelerinde fizibilite çalışmalarında bulunduklarını belirterek, "Daha sonra ise çevre il ve ilçelerin gayrimenkul, arsa, arazi ve inşaat alanındaki çalışmaları gerçekleşirdik. Bu, markamızın Balıkesir ve çevresinde vazgeçilmezler içinde yer almasını sağladı. Kaliteli yapılan doğru fiyatla nihai kullanıcıya ulaştırma misyonuyla hareket ediyoruz" dedi Üç taraflı memnuniyet Son zamanlarda müşterilerin istekleri üzerine özel bölgelerde özel projeler hazırladıkları ifade eden Atan, "Arsa aldığımız yatırımcıya, konut müşterimizin talepleri üzerine projeler hazırlatıyoruz. Ve işinde uzman müteahhitlere, kat karşılığı vererek üç taraflı bir memnuniyet elde ediyoruz. Bu memnuniyetle müşterilerimize daha hızlı ulaşabilmek için www.etiketemlak.com'un temellerini attık. Kısa...