02 / 05 / 2024

Etiket Emlak sektöre farklı bir soluk getirdi!

Etiket Emlak sektöre farklı bir soluk getirdi!

Kurulduğu anda itibaren proje yönetimi, yatırımcı arsa arazi ekspertiz tespitleriyle hizmet veren Etiket Emlak sektöre farklı bir soluk getirdi. Atan, "Arsa aldığımız yatırımcıya, konut müşterimizin talepleri üzerine projeler hazırlatıyoruz. " dedi.



Temelleri geçtiğimiz yıl atılan www.etiketemlak.com, özellikle Kuzey Ege emlak piyasasında önemli bir boşluğu doldurdu. Edremit Akçay merkezli firmanın kurucusu Serkan Atan, inşaat sektöründeki hareketlilikle birlikte önce kendi il ve ilçelerinde fizibilite çalışmalarında bulunduklarını belirterek, "Daha sonra ise çevre il ve ilçelerin gayrimenkul, arsa, arazi ve inşaat alanındaki çalışmaları gerçekleşirdik. Bu, markamızın Balıkesir ve çevresinde vazgeçilmezler içinde yer almasını sağladı. Kaliteli yapılan doğru fiyatla nihai kullanıcıya ulaştırma misyonuyla hareket ediyoruz" dedi Üç taraflı memnuniyet Son zamanlarda müşterilerin istekleri üzerine özel bölgelerde özel projeler hazırladıkları ifade eden Atan, "Arsa aldığımız yatırımcıya, konut müşterimizin talepleri üzerine projeler hazırlatıyoruz. Ve işinde uzman müteahhitlere, kat karşılığı vererek üç taraflı bir memnuniyet elde ediyoruz. Bu memnuniyetle müşterilerimize daha hızlı ulaşabilmek için www.etiketemlak.com'un temellerini attık. Kısa surede android ve ios uygulamamızı hayata geçirdik. Tabii bu oluşumları müşterilerimizin talepleri üzerine hazırladık" diye konuştu. 


Seri ilan sitesi tadında Türkiye'nin her yerinden taşınmaz ilanlarını verebildiği www.etiketemlak. 

com'un sahibi Serkan Atan, 2016 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu, şunlar ı aktardı: "2016 inşaat, turizm ve yatırımcı açısından oldukça verimli bir yıl olmasını öngöıüyoruz. 

Edremit Belediye Başkanımız Saym Kamil Saka ve uzman ekibinin başarılı çalışmaları neticesinde bölgemiz tüm yatırımcılar için cazibe merkezi haline geldi. Bölgemiz çok değerli ve bakir bir bölge olup, turizm konusunda olduğu kadar kaliteli yapılarıyla da ön plana çıkıyor. 2016 yılında konut, arsa ve tarla alanında satış patlaması yaşaması kaçınılmaz hale geldi."


HEM SÖZLÜ HEM GÖRSEL

Serkan Atan, sundukları hizmetlerle ilgili olarak şu bilgileri paylaştı: "Ücretsiz seri ilan sitemiz www.etiketemlak.com, android ve ios uygulamalarımızla gayrimenkul, yatırım ve blok satış alanında hizmet veriyoruz. Örneğin İstanbul'da bir müşterimiz bölgeden daire almak istediğinde o yapının detaylı bilgisini, hem sözlü hem de görsel olarak anlatıyoruz. Daha sonra müşterimiz kredi kullanmak isterse sadece 10 dakikada on provizyon alıyoruz. Müşterimiz daireyi almak için geldiğinde de aynı gun tapu, kredi, beyannameler gibi tüm işlemlerini tamamlayıp vakit kaybettirmeden gönderiyoruz. Dolayısıyla bu işlem memnuniyeti, memnuniyet ise farklı bir müşteriyi getiriyor. Gerek son alıcı, gerek inşaat firması kimi zaman bankaların ekspertizlik hizmetlerini bölgemizde güvenle ve kaliteyle sürdürüyoruz. Öncelikle son alıcının alacağı daire ile ilgili alıcı bilgilendirmek yatırımcıyı gözetmek birincil hedeflerimiz arasında." 


Hürriyet 


Geri Dön