22 / 05 / 2024

kuzey ege emlak piyasası

kuzey ege emlak piyasası

Kurulduğu anda itibaren proje yönetimi, yatırımcı arsa arazi ekspertiz tespitleriyle hizmet veren Etiket Emlak sektöre farklı bir soluk getirdi. Atan, "Arsa aldığımız yatırımcıya, konut müşterimizin talepleri üzerine projeler hazırlatıyoruz. " dedi.

Kıbrıs ikiye bölündü: Emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırdı, Kuzey Kıbrıs'ta kriz var! 

Kıbrıs'ta emlak piyasasında yaşananlar dikkatleri çekiyor. Açıklananlara göre, emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırarken, Kuzey Kıbrıs'ta kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Meteoroloji uyardı! Meteoroloji'den 3 bölge için sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı...

Meteoroloji'den yapılan açıklama kapsamında son hava durumu tahminleri belirtildi. Buna göre, Ege, Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz yağmurlu hava etkili olacağı bildirildi. Marmara ve kuzey Ege'de kuvvetli poyraz beklenmekte. Hava sıcaklıklarının Marmara ve çevresinde 4 ila 6 derece düşeceği belir

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu proje için sözleşme Bedeli 6 milyar 396 milyon TL+KDV şeklinde açıklandı.

Kuzey Ege Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Ege Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şile'de Mahide Arslan tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Bozcaada'da kiralık ev fiyatları cep yakıyor!

Kuzey Ege'nin incisi, Türkiye'nin köyü olmayan tek ilçesi Bozcaada, son zamanlarda tatil için tercih edilen gözde yerlerin başında yer alıyor. Bozcaada’da, kış aylarında konutların büyük kısmı boş olsa da kiralık konut bulunmuyor. Adada ev fiyatları cep yakıyor.

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Kuzey Yakası Projesi'nin değeri  ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'dan Kuzey Yakası projesinde 234.2 milyon TL'lik satış!

Emlak Konut GYO'nun Kuzey Yakası projesi, 982 ada 3 parselde bulunan 27 bin 948,34 metrekare alana sahip bağımsız bölüm KDV Dahil 234 milyon 208 bin 702 TL peşin bedel üzerinden satıldı.

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kuzey Yakası projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Kuzey Yakası'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO 3 projedeki ticari üniteleri satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Maslak 1453, Kuzey Yakası ve Karat 34 projelerinde yer alan ticari üniteleri satışa sundu. Satışa sunulan ticari üniteler için belirlenen ödeme planları açıklandı.

Manisa'da sanayi imarlı arsalara talep artıyor!

Ege'nin değerli bölgelerinden Manisa'da son zamanlarda imarlı arsalara rekor sayıda talep bulunuyor. İzmir-İstanbul Otoyolu Projesi ve Kuzey Ege Otoyolu gibi yatırımlar Manisa'ya olan ilgiyi artırdı. 

Kuzey Marmara Otoyolu hangi ilçelerdeki arsa fiyatlarını fırlattı?

Kuzey Marmara Otoyolu açıldıktan sonra ulaşımın kolaylaşması ve İstanbul’a yakın olması sebebiyle Kocaeli'nin Körfez ve Derince ilçelerindeki arazi ve tarlalara ilgi arttı. İlçelerdeki emlakçılar arazilerde yıllık yüzde 25 civarında değer artışı yaşandığını belirtiyor.

Mahir Polat'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı için araştırma komisyonu önerisi!

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 2011'de temeli atılan ve yaklaşık 700 milyon TL harcanan Çandarlı Limanı’nın akıbetinin hâlâ belirsiz olduğunu aktararak, ülke ekonomisine kazandırılması için Meclis’te araştırma komisyonu kurulması için önerge verdi.

kuzey ege emlak piyasası Haberi

kuzey ege emlak piyasası

Temelleri geçtiğimiz yıl atılan www.etiketemlak.com, özellikle Kuzey Ege emlak piyasasında önemli bir boşluğu doldurdu. Edremit Akçay merkezli firmanın kurucusu Serkan Atan, inşaat sektöründeki hareketlilikle birlikte önce kendi il ve ilçelerinde fizibilite çalışmalarında bulunduklarını belirterek, "Daha sonra ise çevre il ve ilçelerin gayrimenkul, arsa, arazi ve inşaat alanındaki çalışmaları gerçekleşirdik. Bu, markamızın Balıkesir ve çevresinde vazgeçilmezler içinde yer almasını sağladı. Kaliteli yapılan doğru fiyatla nihai kullanıcıya ulaştırma misyonuyla hareket ediyoruz" dedi Üç taraflı memnuniyet Son zamanlarda müşterilerin istekleri üzerine özel bölgelerde özel projeler hazırladıkları ifade eden Atan, "Arsa aldığımız yatırımcıya, konut müşterimizin talepleri üzerine projeler hazırlatıyoruz. Ve işinde uzman müteahhitlere, kat karşılığı vererek üç taraflı bir memnuniyet elde ediyoruz. Bu memnuniyetle müşterilerimize daha hızlı ulaşabilmek için www.etiketemlak.com'un temellerini attık. Kısa...