21 / 05 / 2024

Serkan Demiroğlu

Serkan Demiroğlu

Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Demiroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Çorak, Serkan İsmailoğlu ve Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Demiroğlu tarafından kuruldu.

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eroğlu tarafından kuruldu.

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi açıldı!

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi Üsküdar'da Sabri Demiroğlu tarafından açıldı.

Uzsd Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uzsd Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Demiroğlu ve Umut Zorer ortaklığında kuruldu.

Bursa'da inşaat sektöründe yeni dönem başlıyor!

Bursa Gazetesi köşe yazarı Serkan İnceoğlu, bugünkü köşe yazısında ''Bursa İMSİAD Başkanı adaylığını açıklayan Mehmet Çelebi'nin programını'' kaleme aldı.

Hs2 Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs2 Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Mahmutoğlu tarafından kuruldu. 

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü İlkel, Fuat Turgut Demiroğlu ve Mustafa Erol Bircanoğlu ortaklığında kuruldu. 

Demiroğlu Şehircilik Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Şehircilik Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onurcan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Serkan Demiroğlu Haberi

Serkan Demiroğlu

Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Demiroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Demiroğlu Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Gürkan Sokak, Zin D İş Merkezi II BI:2...