13 / 05 / 2024

Serkan Ercan

Serkan Ercan

2015 Taş El Yapı İnşaat Metal Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ercan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Pendik'te kuruldu.

Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama! O fayda yıkıcı deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Ahmet Ercan beklenen Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kuzey Anadolu kırığının sınır tanımadığını vurgulayan Ercan, Marmara'da İstanbul ve Tekirdağ kolunda deprem beklediklerini bütün odaklanmalarının bu noktada olduğunu kaydetti. 

Ahmet Ercan'dan kritik uyarı: Bu binalar öldürür!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Aydın ve İzmir başta olmak üzere birçok şehirde girişte duvarsız bırakılan katların, deprem güvenliğini yüzde 15 düşürdüğüne dikkat çekti. Prof. Dr. Ercan, "Deprem yönetmeliklerine aykırı bu hatalar nasıl yapılıyor, doğrusu şaşırıyorum" dedi.

Ahmet Ercan'dan Niğde ve Konya depremleri açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Konya çevresinin yakınında Mut kırık kuşağı ve Tuz Gölü kırık kuşağı var. Niğde'nin de hemen batısından Ecemiş kırığı geçiyor ve kuzeybatısından geçen Hasan Dağı açılma çatlağı var. Bunların üretebileceği deprem büyük olmaz" dedi.

Ahmet Ercan: 4.2'lik deprem uyarıcıydı!

Marmara Denizi'nin Tekirdağ açıklarında saat 16:38'de ve 21:06'da deprem meydana geldi. Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremine ilişkin açıklamalar yaptı...

Ahmet Ercan: Marmara 2.5 metre Yunanistan'a kayacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Denizi'nden bir Kuzey Marmara kırığının geçtiğine dikkat çekerek, "Tekirdağ depremi dediğimiz ikinci kol, bu kırık üzerinden olacak. Marmara'da 2-2,5 metre Yunanistan'a doğru bir kayma yaşanacak. Bu depremin büyüklüğü 7,2 olur" dedi.

Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Marmara depremi açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün merkez üssü Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıkları olan 4.1 büyüklüğündeki depremle ilgili konuştu. Ercan, depremler 'Yapılarınızı bir an önce kentsel yapı haline getirin' diyor dedi.

Yeni Ercan Havaalanı'nın inşaatına 'koronavirüs' engeli!

Dört yıl önce yapımına başlanan Yeni Ercan Havaalanı inşaatını bu kez de salgın durdurdu. Şantiyede, 5 pozitif vaka incelenince çalışmalar durduruldu.

Ahmet Ercan: Kuzey Anadolu kırığına dikkat!

Deprem Bilimci Jeofizik Profesörü Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Bundan sonraki beklenti yüzde 52 oranında Kuzey Anadolu kırığı, yüzde 33 Ege Bölgesi. Doğu Anadolu kırığında ise beklenti yüzde 13’tür" dedi...

Ahmet Ercan: Bingöl'de 7 veya 7,1 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen depremle ilgili konuştu. Ercan, "Şu anki durum Karlıova'nın daha büyük bir deprem üretmek için hazırlanmaya başladığını gösteriyor. Gelecekte 7 veya 7,1 depreme hazırlıklı olmalıyız” dedi...

Ercan Ümit İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ercan Ümit İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ümit ve Serhat Gündüz ortaklığında kuruldu!

Ahmet Ercan’dan Marmara depremi için kan donduran tahmin!

Deprem bilimcisi Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kuzey Marmara’da 7 dolayında bir deprem olduğu takdirde, yalnızca İstanbul’da ölü sayısının 5-6 milyonu bulacağını söyledi.

Ercan Malkoç'tan koronavirüsten etkilenen kiracılarına jest!

İş insanı Ercan Malkoç, sahibi olduğu alışveriş merkezinde koronavirüs salgınından işleri olumsuz etkilenen 30 kiracısından Nisan ayında kira almayacak

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan dikkat çeken deprem uyarısı!

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde yaşanan 4,1 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklamalar yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Balıkesir’in yakında yıkıcı bir deprem görmesi beklenebilir" dedi.

Serkan Ercan Haberi

Serkan Ercan
2015 Taş El Yapı İnşaat Metal Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ercan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


2015 Taş El Yapı İnşaat Metal Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Her türlü inşaat malzemelerini toptan almak...