28 / 04 / 2024

2015 Taş El Yapı İnşaat Metal Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2015 Taş El Yapı İnşaat Metal Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2015 Taş El Yapı İnşaat Metal Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ercan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Pendik'te kuruldu.



2015 Taş El Yapı İnşaat Metal Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ercan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


2015 Taş El Yapı İnşaat Metal Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Her türlü inşaat malzemelerini toptan almak satmak inşaatlarda uygulamak bununla ilgili mağazalar açmak, toptan ve perakende satışlar yapmak. d. İnşaatlarla ilgili binaların hafriyat kazı işlerini yapmak. METAL a. Şirket yurt içinde ve yurt dışında metalle ilgili tüm ham madde ve malzemeleri almak satmak bunlarla ilgili mağazalar açmak toptan ve perakende satışlar yapmak. NAKLİYE a. Nakliyatla ilgili her türlü taşımacılık lojistik hizmetleri vermek yurt içi ve yurt dışı hizmetlerini sunmak b. Nakliyatla ilgili her türlü makine park aletlerini temin etmek bu aletleri kiraya vermek. ORMAN ÜRÜNLERİ a. Şirket orman ürünleriyle ilgili her türlü ihalelere katılmak ihaleleri almak orman ürünleriyle ilgili satış mağazaları açmak b. Her türlü yedek parça almak satmak. c. Şirket temizlik ürünleriyle ilgili her türlü malzemeyi alıp satmak. 



Geri Dön