06 / 05 / 2024

TÜMAŞ Metal İnşaat Elektrik Mobilya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TÜMAŞ Metal İnşaat Elektrik Mobilya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TÜMAŞ Metal İnşaat Elektrik Mobilya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de, Cemil Topal Müdürlüğü'nde kuruldu.



TÜMAŞ Metal İnşaat Elektrik Mobilya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 24 Şubat 2015'te, Cemil Topal Müdürlüğü'nde kuruldu.


TÜMAŞ Metal İnşaat Elektrik Mobilya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. METAL a. Metal işleriyle ilgili her turlu alım ve satımı yapmak proje geliştırmek bu projeleri uygulamak. ELEKTRİK a. Şirket elektrik işleriyle ilgili projeler hazırlamak taahütlar da bulunmak b. Şirket elektrikle ilgili malzemelerin alımını ve satımını yapmak proje geliştirmek bu projeleri uygulamak. MOBİLYA a. Şirket mobılya işi ile ilgili her türlü işlemleri  yapmak. b. Tüm resmi ve özel dairelerin mobılya işlerini yapmak. ORMAN ÜRÜNLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışında orman ürünleriyle ilgili işleri almak ,satmak, kiralamak turistik amaçlı binaların dekorasyon ve ahşap gibi binaların tamiri onarımını yapmak b. Orman ürünleriyle ilgili şubeler, teşhir yerleri açmak kiralamak kiraya vermek işleri yapar.



Geri Dön