02 / 05 / 2024

Serkan Kaya makro gayrimenkul değerleme

Serkan Kaya makro gayrimenkul değerleme

2008 yılından itibaren Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş.nin kurucu ortakları arasındaki yerini alan Serkan Kaya kimdir? Serkan Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

Serkan Kaya, Kıbrıs'tan 120 bin dolara ev aldı!

Arabesk müziğinin güçlü sesleri arasında yer alan Serkan Kaya, Kıbrıs'tan 120 bin dolara ev aldı.

Kayaşehir Park Mavera Konutları 3 satılık!

Park Mavera 3 projesi İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de Makro İnşaat ve TOKİ ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede daireler 2020 yılında teslim edilecek...

Kayaşehir Park Mavera 3 teslim tarihi!

Park Mavera 3 projesi Makro ve TOKİ ortaklığıyla Başakşehir Kayaşehir'de inşa ediliyor. Kayaşehir Park Mavera 3 teslim tarihi ne zaman?

Park Mavera 3 Makro satış fiyatları 2017!

Makro ve TOKİ ortaklığı ile İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçirilen projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Projede fiyatlar 213 bin TL'den başlıyor...

Meridyen Mekanik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meridyen Mekanik Ticaret Limited Şirketi 03 Ağustos 2017 20 bin TL sermaye ile Habib Kopuz ve Serkan Kayaş ortaklığında tarihinde kuruldu.

Seras İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seras İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serkan Kaya tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Park Mavera 3.etap Kayaşehir satış fiyatları!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikalı projesi olan Park Mavera 3.etap projesi İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Proje TOKİ ve Makro İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. İşte Park Mavera 3.etap Kayaşehir satış fiyatları...

Kayaşehir Park Mavera 3 ev fiyatları!

TOKİ ve Makro İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayaşehir Park Mavera 3 projesi dokuz blokta 723 konut, 31 ticari üniteden oluşuyor. İşte Kayaşehir Park Mavera 3 ev fiyatları...

Özyurtlar İnşaat, Serkan Kaya ile 2015'e veda etti!

Aynı anda altı şantiyede iş yapan ve 2015’i yüzde 15 büyümeyle kapatan Özyurtlar İnşaat’ın çalışanları yıla ünlü sanatçı Serkan Kaya’nın şarkılarıyla veda etti. Geceye Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt da katıldı.

Kayaşehir Seyran Şehir daire fiyatları!

Kayaşehir Seyran Şehir daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen proje banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap satılık!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Makro-Akyapı Ortaklığı işbirliğinde hayata geçirilen proje 14 bloktan meydana geliyor.

Park Mavera 2.etap Kayaşehir satış ofisi!

Park Mavera 2.etap Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Makro - Akyapı'nın yeni projesi Park Mavera 2.etap için ön talep süreci başladı...

Serkan Kaya makro gayrimenkul değerleme Haberi

Serkan Kaya makro gayrimenkul değerleme

Serkan Kaya kimdir?

Serkan Kaya, 1978 yılında İstanbul’da doğmuştur. 1999 yılında 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu.


Daha sonra yine aynı yıl Turyap Servis A.Ş. nde gayrimenkul değerlemesi kariyerine başlamıştır. 


Daha sonraları ticari unvanı Turyap Gayrimenkul Değerleme A.Ş. olarak değişen bu firmada 2008 tarihinde kadar gayrimenkul değerleme uzmanlığı/sorumlu değerleme uzmanlığı, makine parkı değerlemesi ve mesleğe yeni başlayan adaylara sahada meslek içi eğitimlerin verilmesi görevlerinde çalışmıştı. 


2008 yılından itibaren Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş.nin kurucu ortakları arasındaki yerini...