02 / 05 / 2024

serkan mintaş kimdir

serkan mintaş kimdir

Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na yapılacak olan iki katlı altı derslikli ek bina yapımı için kolları sıvayan Serkan Mintaş, ilçe kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürüyle birlikte esnafları dolaşarak ek binanın yapılması için destek arıyor.

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Serkan Toper kimdir?

AKP'nin destekleyeceği MHP'nin Beşiktaş Belediye Başkan adayı Serkan Toper kimdir? Serkan Toper, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Serkan Yetgin kimdir?

Mimar Serkan Yetgin kimdir? Serkan Yetgin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Serkan Yetgin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Serkan Aydın kimdir?

Çiftay Grubu, 1963 yılında Çiftay Madencilik adıyla Serkan Aydın'ın babası Ziya Aydın tarafından kuruldu. Peki, Çiftay Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Serkan Aydın kimdir?

Serkan Yüzbaşı kimdir?

2012 yılında “Santra Mimarlık” kurucularından biri olan Mimar Serkan Yüzbaşı kimdir? Serkan Yüzbaşı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Serkan Yüzbaşı..

Manisa Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na ek bina yapılacak!

Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na yapılacak olan iki katlı altı derslikli ek bina yapımı için kolları sıvayan Serkan Mintaş, ilçe kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürüyle birlikte esnafları dolaşarak ek binanın yapılması için destek arıyor.

Serkan Atilla Cedetaş kimdir?

Mimar Serkan Atilla Cedetaş kimdir? Mimar Serkan Atilla Cedetaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Serkan Atilla Cedetaş, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşte Serkan Atilla Cedetaş..

Serkan Kaya kimdir?

2008 yılından itibaren Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş.nin kurucu ortakları arasındaki yerini alan Serkan Kaya kimdir? Serkan Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Serkan Emin kimdir?

Altensis Kurucu Ortaklarından Serkan Emin, hangi firmalarda görev yaptı? Serkan Emin ne zaman LEED AP ünvanını elde etti? İşte biyografisi ile Serkan Emin kimdir? sorusunun cevabı...

Serkan İğdelipınar kimdir?

Mimar Serkan İğdelipınar kimdir? Mimar Serkan İğdelipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Serkan İğdelipınar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Serkan İğdelipınar...

Emlak vergisi mükellefi kimdir?

Emlak vergisi ödemekle yükümlü emlak vergisi mükellifi kimdir? Emlak vergisi Kanunu'ndaki maddelerde mükelleflik durumu ne şekilde ve hangi ölçütlerde yer alıyor? sorularının cevaplarını haberimizin içinde bulabilirsiniz...

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul’den Proyebeyaz Gayrimenkul’e transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu ne zaman Proyebeyaz Gayrimenkul’e geçti? Kaan Borucuoğlu'nun inşaat sektöründeki deneyimleri nelerdir? İşte Kaan Borucuoğlu...

serkan mintaş kimdir Haberi

serkan mintaş kimdir

Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na yapılacak olan iki katlı altı derslikli ek bina yapımı için kolları sıvayan Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Serkan Mintaş, ilçe kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürüyle birlikte esnafları dolaşarak ek binanın yapılması için destek arıyor.

Sarıgöl Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Serkan Mintaş, ikili eğitim öğretim gören öğrencilere rahat bir nefes aldırmak ve okula ek bina kazandırabilmek için her gün Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Muratoğlu ile birlikte esnafları dolaşarak destek arıyor. Muhtar Mintaş, "Okulumuzu esnaflarımızın yardımlarıyla birlikte yapacağız. Haziran ayında okulların kapanması ile birlikte temelimizi atacağız. Altı derslikli iki katlı ek okul binamız için 250 bin TL harcama yapılacak. Bizlere destek veren yardımsever esnaflarımıza teşekkür ederim."...