18 / 05 / 2024

Serkan Nedim Uzun

Serkan Nedim Uzun

Evo Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Serkan Nedim Uzun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Şair Fuzuli Sokak'ta kuruldu.

Evo Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Evo Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Serkan Nedim Uzun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Şair Fuzuli Sokak'ta kuruldu.

Uzun Köprü'nün UNESCO görüşmeleri Temmuz'da!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne’nin Uzunköprü ilçesiyle aynı adı taşıyan tarihi taş köprü 'Uzun Köprü'nün, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne girmek için aday olacağını söyledi.

Mevlana Kavşağı Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı olacak!

Antalya'da yapımı hızla süren Mevlana Kavşağı, iki ayak arası 55 metre olma özelliği ile Türkiye'de bir ilk. Estetik bir görünüme sahip olacak bu kavşak Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı unvanını alacak.

Serkan Uçar: Halka hizmet edecek imar yolları açıldı!

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen seçimin ardından Hanönü ilçesinin yeni Belediye Başkanı seçilen Serkan Uçar, Hanönü`nün Kastamonu`nun parlayan yıldızı olacağını iddia etti.

Nedim Ölçer kimdir?

Nedim Ölçer, Edip Gayrimenkul Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Nedim Ölçer kimdir? Nedim Ölçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nedim Ölçer...

Serkan Adıyaman: Yenilemeler tarihi dokuya uygun olmalı!

Malatyalı Yüksek Mimar Serkan Adıyaman Kentsel dönüşümün bir fırsat olduğunu belirterek "Kentsel dönüşüm tamamen bir fırsattır. Her ilçenin bulunduğu konuma göre dokusuna göre çok güzel dış cepheler çıkarılabilir" dedi.

Kiracı tahliye davası uzun sürer mi?

Kiralayanın bazı haklı gerekçelerinin olması halinde kiracısına tahliye davası açabiliyor. Bu haklı gerekçeler Borçlar Kanunu'nda açıklanıyor. Peki, kiracı tahliye davası uzun sürer mi?

Çanakkale Boğaz Geçiş Köprüsü dünyanın en uzun asma köprüsü olacak!

Çanakkale Boğaz Geçişi Köprüsü için ihale süreci başlıyor. Köprü dünyanın en uzun asma köprüsü olacak. Gebze - Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi tüm hızıyla sürerken, uzun süredir sık sık gündeme gelen Çanakkale Boğazı Köprüsü Projesi için de tarih verildi.

Türk Kızılay'ı Zeynep Nedim Oyvar Huzurevi'ni yenileyecek!

Türk Kızılayı, İstanbul Yakacık'ta 30 dönüm arazide kurulu Zeynep Nedim Oyvar Huzurevi'ni örnek bir komplekse dönüştürmek için çalışma başlattı.

Zeki Toçoğlu Uzun Çarşı Rekreasyon Projesi'ni değerlendirdi!

Başkan Toçoğlu, Uzun Çarşı Rekreasyon Projesi’nde gelinen noktayı açıkladı. Toçoğlu, “Çarşı’daki ruhsatsız yapılarla ilgili kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde tarihi adada restorasyon ihalesini gerçekleştireceğiz” dedi.

Konut kredisinde en uzun vade kaç aydır?

Konut kredisi almak isteyen kişi, kendisine en uygun olan herhangi bir bankadan kredi alabiliyor. Peki, konut kredisinde en uzun vade kaç aydır?

Türk Akımı projesinin inşaatı uzun sürecek!

Gazprom yetkilisi Sergey Kupriyanov, Türk Akımı projesinin Güney Akım'a göre biraz daha uzun süreceğini söyledi. Kommersant FM radyosuna konuk olan Kupriyanov, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi ile ilgili konuştu..

Dünyanın en uzun 4. köprüsü yıl sonuna yetişecek!

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında 1500 metrelik orta açıklığı ile dünyanın en uzun 4. köprüsünde kuleler bitti. İnşaatın da yıl sonunda tamamlanması bekleniyor...

Serkan Nedim Uzun Haberi

Serkan Nedim Uzun

Evo Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Serkan Nedim Uzun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Şair Fuzuli Sokak'ta kuruldu. 


Evo Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT Yurtiçi ve yurtdışında, her türlü inşaat taahhüt işleri; altyapı, üstyapı, mekanik, elektrik, tesisat ve çevre düzenlenmesi işlerini yapmak veya yaptırmak. Kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı yada gelir paylaşım usulü binalar yapmak, yaptırmak, satmak. Kentsel dönüşüm kapsamında danışmalık ve müteahhitlik yapmak. Yurtiçi ve yurtdışında Resmi ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından kapalı zarf,  açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ihaleye çıkarılacak olan, her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. Yurtiçi ve yurt dışında...