04 / 05 / 2024

Serkan Özcan

Serkan Özcan

AKN Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Serkan Özcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Dünya Ticaret Merkezi A2 Blok'ta kuruldu!

İşte ekonomistlerin asgari ücret zammıyla ilgili yorumları!

Deneyimli ekonomistler Uğur Gürses, Serkan Özcan, Hakan Kara, Yalçın Karatepe, İris Cibre ve Özcan Kadıoğlu, asgari ücrete yapılan zammı yorumladı.

Ammar Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ammar Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Özcan tarafından kuruldu. 

Petek Proje'nin acı günü! Özcan Tekiner vefat etti!

Petek Proje Mühendislik Müşavirlik'in Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tekiner'in babası, Özcan Tekiner vefat etti.  Ailesi ve Petek Proje taziye ilanı yayınladı. 

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Tahincioğlu Bodrum İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı ve kiraya çıktı. Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış...

Özcan Group Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Group Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Özcan ve Ömer Faruk Özcan tarafından kuruldu.

Kamil Özcan: Süt üreticileri azalıyor!

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, "Üreticinin bir kilogram sütünü sattığında 1,3 kilogram yem alabilmesi garanti altına alınmalı" dedi.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boğaz'da ev arıyor!

Özcan Deniz, boşandıktan sonra görüşmeyi sürdürdüğü Feyza Aktan’ın uyum sağlayamadığı Zekeriyaköy’deki evlerinden ayrılıyor.

Serkan Sabur: Ev almak için şartlar olgunlaştı!

İntegral Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Makine Mühendisi Serkan Sabur, konut kredi faizlerinin düşmesiyle ilgili olarak ''Ev sahibi olmak isteyenler için bundan daha iyi bir fırsat olamaz." dedi.

Özcan Deniz Cactus Otel'den apart kiraladı!

Eski eşi Feyza Aktan ile barışan Özcan Deniz, Yalıkavak'taki Cactus Otel'de apart kiraladı.

Özcan Ercan: Bahar Akça evime çöktü çıkmıyor!

Oyuncu ve sunucu Bahar Akça ile evli işadamı Özcan Ercan’ın iki senelik yasak aşkı mahkemede bitti. İşadamı, kendisine ait evi boşaltmamakta ısrar eden Bahar Akça’yı mahkemeye verdi

Apex Clinic Sağlık Turizm Reklam Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Apex Clinic Sağlık Turizm Reklam Pazarlama Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan, Selda Öztürk ve Serkan Özcan ortaklığıyla kuruldu...

Özcan Aygun: İpoteksiz arazi kalmadı!

55 bine yakın çiftçi borç yapılandırması için başvuru yaptı. CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, konu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Serkan Özcan Haberi

Serkan Özcan

AKN Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Serkan Özcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu!


AKN Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.   c.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait; tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar,...