06 / 05 / 2024

Serkan Özten Mimarlık İnşaat iletişim

Serkan Özten Mimarlık İnşaat iletişim

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özten tarafından kuruldu.

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Çizmeci tarafından kuruldu.

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Çelebi, Ömer Fatuk Çalışkur ve Serkan Heper ortaklığında kuruldu.

Patika Proje Hizmetleri Ve Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patika Proje Hizmetleri Ve Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Serkan Güney tarafından kuruldu.

Bts Harita Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bts Harita Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Serkan Alkan tarafından kuruldu.

Ammar Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ammar Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Özcan tarafından kuruldu. 

Sia Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sia Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan İğdelipınar tarafından kuruldu.

İnterio Mimarlık Proje Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnterio Mimarlık Proje Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1  milyon  TL sermaye bedeli ile Serkan Sarpdağ tarafından kuruldu.

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalçın tarafından kuruldu.

Buse Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Buse Mimarlık Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Buse Göksu  ve Serkan Kardan tarafından kuruldu.

Efsa Grup Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Efsa Grup Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  60 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sevinç  ve Serkan Tunahan tarafından kuruldu.

Faysam Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faysam Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Erhan ve Yunus Erhan tarafından kuruldu.

Serkan Özten Mimarlık İnşaat iletişim Haberi

Serkan Özten Mimarlık İnşaat iletişim

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özten tarafından kuruldu.

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma...