04 / 05 / 2024

Serkan Şahin izmir demir çelik

Serkan Şahin izmir demir çelik

Çelik konstrüksiyonun yapılardaki eksikliği nedeniyle İzmir Demir Çelik 400 bin tonluk tesis kurdu...

Petrikor Gayrimenkul İnşaat Ve Reklam Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petrikor Gayrimenkul İnşaat Ve Reklam Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şahin tarafından kuruldu.

Reflex Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reflex Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şahin tarafından kuruldu.

The Boss Vip Taşımacılık Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Boss Vip Taşımacılık Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de Uğur Pehlivan ve Serkan Şahin ortaklığında kuruldu. 

2SS Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2SS Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Serkan Şahin ve Sezgin Şahain ortaklığında kuruldu.

Şah Kur Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Kur Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Şahin, Cemalettin Şahin, Sezgin Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta kuruldu.

Aksu Mesire Alanı'nda çalışmalar sürüyor!

Antalya’nın Aksu ilçesinde yeni mesire alanı yapılıyor. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, başlattığı mesire alanı çalışmasını Orman İşletme Müdürü Serkan Şahin ile birlikte yerinde inceledi.

Boral Çelik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boral Çelik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Şahin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde Perpa Ticaret Merkezi, Şişli'de kuruldu.

Fatma Şahin, Gaziantep'te uydu kent için ilk adımı attı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in önemli sıkıntılarından birisi olan konutlaşma ve kentleşme alanlarına geniş kapsamlı bir çözüm getirme hedefiyle uydu kent projesi için ilk adımı attı.

İstanbul'un yeni Valisi Vasip Şahin kimdir?

16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete'de vali atama kararı yayımlandı. 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, İstanbul'un yeni valisi Vasip Şahin oldu. Peki, İstanbul'un yeni Valisi Vasip Şahin kimdir?

İbrahim Şahin kimdir?

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Genel Müdürü İbrahim Şahin 15/9/2014 tarihli karar ile Samsun Valiliğine atandı. Peki Yeni Samsun Valisi İbrahim Şahin kimdir? İşte İbrahim Şahin..

Vasip Şahin kim?

16.09. 2014 tarihli Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valisi olarak atanan Vasip Şahin, 1964 yılında Bayburt'ta doğdu. Hukuk fakültesi mezunu olan Vasip Şahin, 2012 yılından bu yana Malatya Valisi olarak görev yapıyordu.

Fatma Şahin: Gaziantep kongre turizminde bölgenin merkezi olacak!

Başkan Şahin, Şahinbey, Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanları ile birlikte Türkiye'nin en büyük kongre merkezlerinden birine sahip olan Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Efes Kongre Merkezi’ni ziyaret etti.

Şahin Akar kimdir?

Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Akar kimdir? Şahin Akar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Akar biyografisi..

Serkan Şahin izmir demir çelik Haberi

Serkan Şahin izmir demir çelik


İzmir Demir Çelik Sanayi İcra Kurulu Üyesi, Serkan Şahin özellikle deprem riski taşıyan binalarada dikkat çekerek, yaklaşık 4 bin ton toplam ekipman ağırlığı, yıllık 400 bin ton üretim kapasitesi olan yeni tesis kurduklarını...