04 / 05 / 2024

Serkan Şahin

Serkan Şahin

Şah Kur Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Şahin, Cemalettin Şahin, Sezgin Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta kuruldu.

Boral Çelik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boral Çelik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Şahin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde Perpa Ticaret Merkezi, Şişli'de kuruldu.

İzmir Demir Çelik 400 bin tonluk tesis kurdu!

Çelik konstrüksiyonun yapılardaki eksikliği nedeniyle İzmir Demir Çelik 400 bin tonluk tesis kurdu...

Petrikor Gayrimenkul İnşaat Ve Reklam Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petrikor Gayrimenkul İnşaat Ve Reklam Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şahin tarafından kuruldu.

Reflex Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reflex Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şahin tarafından kuruldu.

The Boss Vip Taşımacılık Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Boss Vip Taşımacılık Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de Uğur Pehlivan ve Serkan Şahin ortaklığında kuruldu. 

2SS Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2SS Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Serkan Şahin ve Sezgin Şahain ortaklığında kuruldu.

Şah Kur Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Kur Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Şahin, Cemalettin Şahin, Sezgin Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta kuruldu.

Aksu Mesire Alanı'nda çalışmalar sürüyor!

Antalya’nın Aksu ilçesinde yeni mesire alanı yapılıyor. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, başlattığı mesire alanı çalışmasını Orman İşletme Müdürü Serkan Şahin ile birlikte yerinde inceledi.

Mehmet Ünal Şahin kimdir?

Çanakkale Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin kimdir? Mehmet Ünal Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin'ın biyografisi...

Boral Çelik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boral Çelik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Şahin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde Perpa Ticaret Merkezi, Şişli'de kuruldu.

Serkan Emin: Enerji kimlik belgeleri ile binalar hızla kimliklerine kavuşuyor!

Enerji kimlik belgeleri ile binalar hızla kimliklerine kavuşuyor. BES Enerji ortaklarından Serkan Emin, toplam 8 milyondan fazla bina olmasına rağmen, Enerji Kimlik Belgesi alan bina sayısının 220 bini geçmediğine dikkat çekti.

Erkin Şahinöz: Konut sektöründe balon yok, fırsat var!

Takvim Gazetesi yazarlarından Erkin Şahinöz bugünkü köşe yazısında konut sektöründe balon konusuna değindi. Şahinöz: " İnşaat sektörü önümüzdeki yıllarda Türkiye ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden biri olmaya devam edecek." dedi...

Fatma Şahin: Gaziantep marka şehir olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Gaziantep insanı büyüleyen müthiş bir geçmişe sahip tarihi bir kent ama aynı zamanda yaşayan ve insanların yaşamak istediği bir şehir" dedi...

Yılmaz Şahin İnşaat Gayrimenkul Sebze ve Meyve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Şahin İnşaat Gayrimenkul Sebze ve Meyve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Arnavutköy'de kuruldu.

Meriç Uluşahin: İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz!

Yatırımcılara önerilerde bulunan ABank Genel Müdürü Uluşahin 'Döviz hareketlenince panik yapmayın. Ya kur kendi içinde düzeltme yapıyor, ya da faiz getirisi ona yaklaşıyor.İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz' dedi.

Serkan Şahin Haberi

Serkan Şahin

Şah Kur Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Şahin, Cemalettin Şahin, Sezgin Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


Şah Kur Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, yarış pistleri inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri, yarış pistleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...