18 / 05 / 2024

Serkan Tekkeşin

Serkan Tekkeşin

HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 250 bin TL sermaye ile, Serkan Tekkeşin Müdür Temsil ve İlzama Tekisi ile, Kadıköy Sahrayı Cedit Mahallesi'nde kuruldu.

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özten tarafından kuruldu.

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

Kahramanmaraş Tekke'ye 551 yeni konut inşa edilecek!

Kahramanmaraş Tekke'ye bağlı Yusuflar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 551 konut inşa edilecek. Konutların inşası Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak.

İnşaatta nöbet tutan müteahhit, hırsızı suç üstü yakaladı!

Bolu'da Serkan Çakır isimli müteahhit, inşaatına dadanan hırsızı gece nöbet tutarak suç üstü yakaladı. 

Emlak vergisi yapılandırmaları için son gün 31 Aralık!

Türkiye Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Vergi Platformu Başkanı C. Serkan Kumdakcı, emlak vergisi borcu olanların yapılandırma için 31 Aralık 2020'e kadar başvuruda bulunmaları gerektiğini açıkladı. 

Serkan Sabur: Ev almak için şartlar olgunlaştı!

İntegral Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Makine Mühendisi Serkan Sabur, konut kredi faizlerinin düşmesiyle ilgili olarak ''Ev sahibi olmak isteyenler için bundan daha iyi bir fırsat olamaz." dedi.

Serkan Özen İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Özen İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özen tarafından kuruldu. 

Sivas Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat!

Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda hayata geçirilen Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Serkan Onur İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Onur İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Akçeşme tarafından kuruldu. 

Serkan Uçar New York’taki CitySpire'den 2.1 milyon dolara daire aldı!

Ece Erken'in eski eşi ve oğlu Eymen'in babası Serkan Uçar New York’taki CitySpire'den 2.1 milyon dolara daire aldı.

Müteahhitler yatırım için konutları paraya çeviriyor!

Yeni Akdeniz İnşaat sahibi olan Mustafa Serkan Tunçay, inşaat sektörünün son durumu hakkında görüşlerini paylaştı. Tunçay, ekonomideki durgunluğun konut piyasasını da olumsuz etkilediğini söyledi.

Serkan Tekkeşin Haberi

Serkan Tekkeşin

HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Serkan Tekkeşin Müdür Temsil ve İlzama Tekisi ile kuruldu.


HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi iş konusu;Ulaştırma projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (karayolu, köprü, tünel, demir yolları, havaalanı, petrol ve gaz taşımacılık projeleri, liman vb.)


HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi adres:Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi,...