13 / 05 / 2024

Serpil Boz

Serpil Boz

Puar İç Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Serpil Boz, Meliha Boz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi, Kuruçeşme Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi için bugün son gün!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru ücreti 500 liradır. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi için bugün son gün olarak belirlendi.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için son gün yarın!

Konutların 2+1 olarak tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Projede kura çekilişi 15 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için son gün yarın...

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru dönemi başladı.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuruları!

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuruları bugün başladı. Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde ödemelere göre 240 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Murat Boz Yeniköy'deki evine 50 bin liralık tadilat yaptırdı!

Sevgilisi Aslı Enver'le birlikte yaşamaya başlayan Murat Boz, evine 50 bin liralık tadilat yaptırdı. Aşkını mutlu etmek için kesenin ağzını açan popçu, önceki gün de yüklü bir alışveriş yaptı...

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi bugün başlıyor. Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği proje Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük'de 197 adet konut emekliler için satışta.

TOKİ Bilecik Bozüyük emekli başvuru dönemi!

TOKİ Bilecik Bozüyük emekli başvuru dönemi yarın başlıyor. Toplamda 197 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. Projede başvuru bedeli 500 liradır.

Bozüyük TOKİ konutlarında 3.'üncü etap satışları başlıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap TOKİ konutlarının ardından 3.’üncü etap konut satış başvuruları 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuruları ne zaman?

Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği projede toplamda 197 adet konut emekliler için satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Konutları kura çekilişi!

Dairelerin tiplerinin 2+1 olarak tasarlandığı projede başvuru dönemi 14 Mart 2016 tarihinde başlıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Konutları kura çekilişi 15 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru işlemleri 14 Mart 2016 tarihinde başlıyor. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 197 adet konut emekliler için satışta.

Bilecik Bozüyük TOKİ emekli başvuru bedeli!

Toplamda 197 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi. Bilecik Bozüyük TOKİ emekli başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Konutları 2016 başvuruları!

Başvuru bedelinin 500 TL olduğu projede ödemelere göre 240 ay boyunca vade imkanı sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Konutları 2016 başvuruları 14 Mart Pazartesi günü başlayacak.

Serpil Boz Haberi

Serpil Boz
Puar İç Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Serpil Boz, Meliha Boz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. 


Puar İç Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat yapımı , mesken. toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı ,alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, b- Hertürlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan ,açılır kapanır çatı...