18 / 05 / 2024

serpil miran nereye atandı

serpil miran nereye atandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliğine Serpil Miran'ın atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Serpil Miran Bakanlık Müşavirliği'ne atandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliğine Serpil Miran'ın atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emlak vergisi 2. taksidi nereye ödenir?

Emlak vergisi konut sahipleri tarafından her yıl belirli dönemlerde iki eşit taksitte ödenen bir vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, emlak vergisi 2. taksidi nereye ödenir?

El yazılı vasiyetname nereye verilir?

El yazılı vasiyetnamelerde, vasiyetçi bütün vasiyetnameyi başından sonuna kadar kendi el yazısıyla yazması gerekiyor. Peki, el yazılı vasiyetname nereye verilir?

Kiracı gürültü yapıyorsa nereye şikayet edilir?

Kimi zaman apartman dairesi kiralayan kiracılar yaptıkları gürültü nedeniyle komşularına rahatsızlık verebiliyor. Bu duruma kiracının ev sahibi de müdahale etmeyebiliyor. Peki, kiracı gürültü yapıyorsa nereye şikayet edilir?

Tapu harcı nereye yatırılır?

Tapu müdürlüklerinde gerçekleştirilen hizmet karşılığında, alıcı ve satıcı tarafından tapu masrafı olarak bilinen tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu harcı nereye yatırılır?

Kira depozitosu nereye yatırılır?

Mal sahibi ile yapılan anlaşma sonucunda, kira sözleşmesi imzalamanız ve ilk kira ile birlikte depozito ödemesi yapılması gerekiyor. Peki, kira depozitosu nereye yatırılır?

2015 tapu harcı nereye ödenir?

Gayrimenkul alım-satımı yapacak kişilerin merak ettiği konuların başında tapu harcı geliyor. Peki, 2015 tapu harcı nereye ödenir?

Riskli yapı başvurusu nereye yapılır?

Riskli yapı, riskli alan içinde yada dışında kalan ekonomik ömrünü tamamlamış, yıkılma veya ağır hasar görme ihtimali olan yapılar olarak ifade ediliyor. Peki, riskli yapı başvurusu nereye yapılır?

İrtifak hakkı için nereye başvurulur?

Gayrimenkul üzerinde, diğer bir gayrimenkul veya şahıs lehine kurulan hak sahibine yararlanma yetkisi sağlayan hak türüne irtifak hakkı deniyor. Peki, irtifak hakkı için nereye başvurulur?

Kentsel dönüşüm başvurusu nereye yapılır?

Kentsel dönüşümde riskli olduğu tespit edilen yapılar, tespiti yapanlar tarafından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bildirilerek yıkım süreci başlıyor. Peki, kentsel dönüşüm başvurusu nereye yapılır? İşte kentsel dönüşüm süreci..

Ecrimisil davası nereye açılır?

Hazine taşınmazının, İdarenin izni dışında gerçek veya tüzel kişilerce işgal veya tasarruf edilmesi sebebiyle işgalciden alınan tazminat oluyor. Ecrimisil talebi bir dava ile yapılabiliyor. Peki, ecrimisil davası nereye açılır?

Konut kredisi dosya masrafı iade dilekçesi nereye verilir?

Konut kredisi dosya masrafı iadeleri hakkında alınan Yargıtay Kararları gereğince, bankaların ne için aldıklarını açıklayamadığı ve gerekli olmadan alınan dosya masrafları iade ediliyor. Peki, konut kredisi dosya masrafı iade dilekçesi nereye verilir?

Tapu harcı ödemesi nereye yapılır?

492 Sayılı Harçlar Kanunu’na bağlı 4 sayılı tarifede yer alan tapu işlemleri, tapu harcına tabi tutuluyor. Gerçek alım satım bedeli üzerinden binde 20 oranında harç ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, tapu harcı ödemesi nereye yapılır?

serpil miran nereye atandı Haberi

serpil miran nereye atandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliğine Serpil Miran'ın atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.


Karar:

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan:


Karar Sayısı: 2016/62


1. Açık bulunan 1'inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine Serpil Miran'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 60'ıncı maddeleri ile 2451 sayılı kanunun 2'in maddesi gereğince uygun...