08 / 05 / 2024

serra ertürk kimdir

serra ertürk kimdir

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya’nın oğlu Aykut Dumankaya, Serra Ertürk ile Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Tevfik Yamantürk Kimdir?

Tevfik Yamantürk kimdir? Tevfik Yamantürk’ün mesleği nedir? Tevfik Yamantürk hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Efedem Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efedem Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şükrü Ertürk tarafından kuruldu.

Unes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yunus Ertürk tarafından kuruldu.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Mande Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mande Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Esma Dilara Ertürk ve Meltem Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

serra ertürk kimdir Haberi

serra ertürk kimdir

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya’nın oğlu, DKY İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Aykut Dumankaya, Serra Ertürk’le Hilton Istanbul Bomonti Hotel’deki nikah töreniyle hayatını birleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreninde, nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Şahitler arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu, İstabul Valisi Vasip Şahin, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya yer aldı. 


Nikahı kıyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş genç çifte mutluluklar...