27 / 05 / 2024

Serra Seramik 2014 modelleri

Serra Seramik 2014 modelleri

Özel tasarımları ve kalitesiyle fark yaratan genç seramik markası Serra, birbirinden şık karo koleksiyonuyla her zevke uygun alternatifler sunuyor. İtalyan tasarım grubu Depaan ortaklığıyla tasarlanan Soleil ise markanın en dikkat çekici ürünlerinden biri

Seranit Grup, Trabzon'da bayi açtı!

Aldığı ödüller ve belgelerle kalitesini tescilleyen Seranit Grup, Trabzon’daki yeni bayisinin açılışını gerçekleştirdi. Seranit Grup, Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünlerinin satışını, 700 metrekarelik bir alana sahip Trabzon Kahvecioğlu - ACK Bayisi

Ünlü mimarlar Serra Seramik için koleksiyon tasarladı!

Yüksek kaliteli ve yenilikçi ürünleriyle seramik sektöründe hızla büyüyen Serra Seramik yepyeni bir projeye imza attı. Türk Serbest Mimarlar Derneği üyesi tanınmış mimarlar Serra Seramik için yeni bir koleksiyon tasarladı

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak!

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak. YURTBAY SERAMİK’in Antalya’daki iş ortağı As Acarlar Yapı Malzemeleri Ltd. Şti., 19 Aralık 2014-Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak.

Bien seramik ödül aldı!

Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARK1MEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki body teknik porselen karoları ile ödül aldı.

Bien Seramik full body teknik porselen karoları ile ödül aldı!

Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARKIMEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki full body teknik porselen karoları ile ödül aldı.

Yurtbay Seramik Antalya'daki ilk concept mağazasını açıyor!

Yurtbay Seramik’in Antalya’daki iş ortağı Asacarlar Yapı Malzemeler Ltd. Şti., 19 Aralık 2014, Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak. Mağazada Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımları yer alacak.

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor!

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor. Geçtiğimiz günlerde Autumun Collection 2014 koleksiyonunu takipçilerinin ve müşterilerinin beğenisine sunan Ege Seramik, Elements serisi ile özgün tasarımlarına bir yenisini daha ekledi.

Creavit Cersaie 2014’e katıldı!

Creavit Cersaie 2014’e katıldı. Avrupa Seramik Sektörü’nün en prestijli fuarı Cersaie'de yerini alan Creavit, tasarım harikası yeni koleksiyonlarını her yıl olduğu gibi bu yılda sergiledi.

Serra Seramik'in yeni ürünü Cadoro ile banyolarınızı yeniden yaratın!

Serra Seramik, birbirinden şık karo koleksiyonuyla her zevke uygun alternatifler sunuyor. Serra Seramik’in en şık modellerinden biri olan Cadoro, aydınlık ve ferah mekanlara imza atıyor.

Yüksel Seramik, Cersaie Fuarı’nda Türkiye’yi temsil edecek!

Yüksel Seramik, 22 - 26 Eylül tarihleri arasında İtalya ’ nın Bologna şehrinde gerçekleşecek CERSAIE Fuarı ’ na katılacak olan Yüksel Seramik, 2014-2015 yeni koleksiyonlarını sergileyecek...

Yurtbay Seramik, dünyanın en ünlü seramik fuarı Cersaie'ye katılıyor!

Yurtbay Seramik, 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie’ye katılarak, Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasındaki yerini alacak...

Yüksel Seramik inşaattaki büyümeyle kapasitesini yaklaşık 4 kat artırdı!

İnşaat sektöründeki büyüme inşaat malzemeleri sektörüne de yansıyor. İMSAD raporuna göre, 2014 Ocak - Mayıs döneminde inşaat malzemeleri üretimindeki büyümeye paralel seramik, karo, kaldırım taşları üretiminde yüzde 7,4’lük artış yaşandı.

Uşak Seramik bağımsız denetim görüşünü yayınladı!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik Sanayi A.Ş. 1 Ocak 30 Haziran 2014 tarihleri için bağımsız denetim görüşünü yayınladı.

Serra Seramik 2014 modelleri Haberi

Serra Seramik 2014 modelleri

Serra Seramik’in en şık modellerinden biri olan Soleil, aydınlık ve ferah mekanlara imza atıyor. Fransızca ‘güneş’ ve ‘ayçiçeği’ kelimelerinden esinlenilerek yaratılan model sofistike renkleriyle de dikkat çekiyor. Koyu sarı ve fildişi seramik üzerine kullanılan ince altın rengi detaylarıyla zengin bir görünüme sahip.


Özenle tasarlanarak son teknoloji ile üretilen farklı renk, doku ve desenlere sahip Serra karolar, mükemmelik ve zerafeti evlerine taşımak isteyenlerin ilk tercihi olmaya aday. 30x90 cm boyutlarda duvar karoları ve 60x60 sırlı porselen yer karolarının yanı sıra dekor, bordür, finish elemanları ve süpürgeliklerine kadar her türlü detayı düşünülen modeller evini yenilemek isteyenleri Serra bayilerinde...