05 / 05 / 2024

sertab erener konser

sertab erener konser

Novada Ataşehir AVM Ataşehirlilere unulmaz bir gece yaşattı. Alışveriş merkezinin halka açık yaz konserlerinin ilkinde sahnede Sertab Erener vardı...

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel ücretsiz konser ve etkinlik takvimi belli oldu! İşte İstanbul'daki ücretsiz konserler

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bazı ilçelerde ücretsiğz konserler verilecek. İstanbul'da ücretsiz konser takvimi ve sahne alacak sanatçılar belli oldu. Peki bugün İstanbul'da ücretsiz konserler hangileri?

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu'na ODE Yalıtım imzası!

ODE Yalıtım, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Konser Salonu’nun tesisat yalıtımını üstlendi.

CSO Konser Salonu açılışı: Yapılarda mimarın rolü!

Türk Serbest Mimarlar Derneği Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları ile ilgili açıklama yaptı.

CSO konser binası 29 Ekim'de açılacak!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni konser binasını 29 Ekim tarihinde açılacak...

CSO konser binasında sona gelindi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) konser binasının açılış günü ve açılış konserinin içeriğinin Haziran ayında kamuoyuna açıklanacağını belirtti...

Ankara CSO Konser Salonu 2020'de tamamlanacak!

1993 yılında Ankara'nın simgelerinden bir olmak üzere projelendirilen Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu inşaatı 1997 yılında başlamıştı. Temel atımından 23 yıl sonra tamamlanacak projenin 30 Temmuz 2020'de tamamlanması bekleniyor.  

CSO Konser Salonu'nun inşaatı 27 yıldır tamamlanmayı bekliyor!

1995 yılında temeli atılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu 27 yıldır tamamlanmayı bekliyor.

Sertab Erener Bodrum'da köy evi satın aldı!

Müzikal çalışmalarıyla göz dolduran Sertab Erener, Bodrum'un dışında eski bir köy evi satın aldı.

Vadistanbul AVM kapılarını Sertab Erener’le açtı!

4. nesil alışveriş deneyimini İstanbullulara sunan Vadistanbul AVM, kapılarını unutulmaz bir Sertab Erener konseriyle açtı

Vadistanbul AVM Sertab Erener konseriyle açılacak!

Birçok yerli ve yabancı markayı bir araya getirecek ve İstanbul’un iş, kültür, eğlence ile alışveriş merkezi olmaya aday olan Vadistanbul AVM, Sertab Erener konseriyle açılacak.

Sertab Erener Bodrum'daki çiftlik evine havuz yaptırıyor!

Ünlü şarkıcı Sertab Erener ve eşi Emre Kula, Bodrum Yakaköy’deki çiftlik evlerine havuz yaptırıyor. Çift, çalışmaları bizzat başında durarak denetledi.

CSO konser binası inşaatına ilişkin 4 soru mecliste!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası koro çalışma binaları ve konser salonu inşaatı meclis gündemine taşındı. MHP Manisa Milletvekili Erken Akçay, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Almanya'da 3.2 milyar TL’lik dev konser salonu açıldı!

Almanya’nın Hamburg kentinde, inşaat süreci yılan hikayesine dönen ‘Elbphilharmonie Konser Salonu’nun açılışı çarşamba günü yapıldı.

sertab erener konser Haberi

sertab erener konser



Novada Ataşehir AVM Ataşehirlilere unulmaz bir gece yaşattı. Alışveriş merkezinin halka açık yaz konserlerinin ilkinde sahnede Sertab Erener vardı. Aralıksız 90 dakika sahnede kalan sanatçı, 13. solo albümü “Sade”nin yanı sıra albümlerinden en sevilen parçalarını hayranlarıyla seslendirdi.

Cadde, sokak ve meydanları dolduran hayranları şarkılara eşlik ederek oldukça keyifli ve coşkulu saatler yaşadılar. Genç hayranlarının yanı sıra çocuklu ailelerin de büyük ilgi gösterdiği gecede sanatçının muhteşem performansı görülmeye değerdi.

Alışveriş merkezinin çevresindeki evlerin balkonlarından izleyenleri de sık sık alana davet eden sanatçı, ertesi gün “Öyle de Güzel, Böyle de Güzel” adlı şarkısına klip çekeceği haberini vererek izleyenlerinden şans diledi. Hayranlarına “Rengarenk olun, sizi seviyorum!” diyen sanatçı, büyük bir çoşku ile izlenen konserini “Rengarenk” şarkısı ile bitirdi.

Novada Ataşehir AVM yaz konserlerinin ikincisi 1...