01 / 05 / 2024

Sertab Erener nişantaşından ev bakıyor

Sertab Erener nişantaşından ev bakıyor

Demir Demirkan'la 18 yıllık ilişkisi biten Sertab Erener, kendine yeni bir hayat kurmak için kolları sıvadı. Bir yıl önce sevgilisiyle Chicago'ya yerleşen sanatçı, şimdi Nişantaşı'nda ev arıyor...

Nişantaşı Koru'nun değeri 7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nişantaşı Koru projesinin değeri açıklandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte dev projenin değeri...

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

Nişantaşı'na sağlıklı evler geliyor!

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirdiği konut projesiyle adından söz ettiren DAP Yapı şimdi de Nişantaşı'nda yeni bir projeye imza atıyor. 60 bin metrekare koru alanına komşu proje Amerikan Hastanesi'nin karşısında yer alacak. 

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

Nişantaşı Hırdavat Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nişantaşı Hırdavat Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Özpelit tarafından kuruldu.

DAP Nişantaşı projesinin ruhsatı alındı!

Dap Yapı tarafından Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'ne yapılacak olan projedeki 92 konut ve 1 ticari işletmenin ruhsatı alındı...

DAP Nişantaşı'nda 93 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesi ile DAP Yapı tarafından inşa edilecek DAP Nişantaşı projesinde 93 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı...

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Sertab Erener nişantaşından ev bakıyor Haberi

Sertab Erener nişantaşından ev bakıyor

Demir Demirkan'la 18 yıllık ilişkisi biten Sertab Erener, kendine yeni bir hayat kurmak için kolları sıvadı. Bir yıl önce sevgilisiyle Chicago'ya yerleşen sanatçı, şimdi Nişantaşı'nda ev arıyor. 


Erener'in Nişantaşı Valideçeşme civarındaki emlakçıları dolaştığı öğrenildi. Ünlü sanatçı, önceki gün 800 bin dolar değerindeki dubleks bir eve baktı ve son kararını vermek için süre...