02 / 05 / 2024

sertab erener reklam filmi

sertab erener reklam filmi

İnşaat şirketi olan Sertab Erener oynadığı reklam filminden elde ettiği kazanç ile Bodrum'dan arsa alacak

Sertab Erener Bodrum'da köy evi satın aldı!

Müzikal çalışmalarıyla göz dolduran Sertab Erener, Bodrum'un dışında eski bir köy evi satın aldı.

Vadistanbul AVM kapılarını Sertab Erener’le açtı!

4. nesil alışveriş deneyimini İstanbullulara sunan Vadistanbul AVM, kapılarını unutulmaz bir Sertab Erener konseriyle açtı

Vadistanbul AVM Sertab Erener konseriyle açılacak!

Birçok yerli ve yabancı markayı bir araya getirecek ve İstanbul’un iş, kültür, eğlence ile alışveriş merkezi olmaya aday olan Vadistanbul AVM, Sertab Erener konseriyle açılacak.

Sertab Erener Bodrum'daki çiftlik evine havuz yaptırıyor!

Ünlü şarkıcı Sertab Erener ve eşi Emre Kula, Bodrum Yakaköy’deki çiftlik evlerine havuz yaptırıyor. Çift, çalışmaları bizzat başında durarak denetledi.

Demirkan Yatırım İnşaat'ın yönetimi Sertab Erener'e kaldı!

Demir Demirkan, ayrıldığı sevgilisi Sertab Erener ’le birlikte kurduğu Demirkan Yatırım İnşaat Petrol Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 'nden ayrıldı.

Setap Erener ev mi arıyor?

Demir Demirkan’dan ayrılan Sertab Erener, önceki gün İstanbul Nişantaşı’nda, penceresinde kiralık daire ilanı olan bir apartmana girerken görüldü.Setap Erener ev mi arıyor? İşte cevabı...

Cankent İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankent İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ökten tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Yedpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Ali Ağaoğlu, yeni reklam için kamera karşısında!

Büyük Ağaoğlu Kampanyası reklam filminde kameraların karşısına geçen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, samimi tavırları ve sempatik oyunculuğuyla izleyici ve reklam dünyasından yine tam not aldı.

Ağaoğlu reklam kampanyası!

Ağaoğlu My Towerland ve Ağaoğlu My Home Maslak projelerinde geçerli olan Ağaoğlu reklam kampanyası dahilinde banka kredisi ile ya da firma bünyesinde 50 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

Ali Ağaoğlu, Büyük Ağaoğlu kampanyası reklam filminde oynadı!

Ali Ağaoğlu, Büyük Ağaoğlu kampanyası reklam filminde oynadı. Kampanya kapsamında yer alan Ağaoğlu My Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Kampanya çerçevesinde 50 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Ali Ağaoğlu My Towerland reklam filmi ile yine kamera karşısında!

Ali Ağaoğlu My Towerland reklam filmi ile yine kamera karşısına geçti. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, samimi tavırları ve sempatik oyunculuğuyla izleyici ve reklam dünyasından yine tam not aldı.

Başkan Reklam Organizasyon Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Reklam Organizasyon Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ramazan Subaşı, Mehmet Tahir Bulca tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de kuruldu.

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ökten tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

sertab erener reklam filmi Haberi

sertab erener reklam filmi

Bir sigorta şirketinin reklam yüzü olan Sertab Erener firmadan 1 milyon lira ücret almıştı. Demir Demirkan'la birlikte 5 şirkete ortak olan Sertab Erener'in reklam filminden elede ettiği gelirle Bodrum 'dan arsa satın...