07 / 05 / 2024

Sertaç Nişli kimdir

Sertaç Nişli kimdir

Eczacıbaşı Topluluğu'nun tüketim ürünleri alanında faaliyet gösteren şirketi İpek Kâğıt 300 milyon TL yatırımla Manisa ile Kazakistan'da tesisler kuracak. Manisa'da kurulacak yeni üretim tesisi, kapasiteyi yüzde 65 artırarak 180,000 tona çıkartacak

Doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak! Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın

Seçimin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilik görülüyor. İnişli çıkışlı seyir izleyen doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak. Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın.

Dolarda son durum ne? Dolar kaç lira oldu?

Türk Lirası’nın tarihi değer kaybının ardından yatırımcılar tarafından 13 Ağustos Cumartesi gününün dolar kuru araştırılıyor. İnişli çıkışlı bir seyirde olan dolar/TL’nin güne nasıl başladığı merak konusu. Peki, bugün dolar ve euro ne kadar?

Niğde 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacak yeni stadyum meclis gündeminde!

Niğde'de bulunan 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacağı duyurulan yeni stadyum projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Niğde Çamardı'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Niğde İli, Çamardı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Niğde'de afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalar TBMM'de!

Niğde'de depreme dayanıklılık ve afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde için kamulaştırma kararı!

Niğde İli, Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile İlan Edilen Yenileme Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Niğde Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Kayardı Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Millet Bahçesi 21 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sertaç Nişli kimdir Haberi

Sertaç Nişli kimdir


Eczacıbaşı Topluluğu'nun tüketim ürünleri alanında faaliyet gösteren şirketi İpek Kâğıt'ın Genel Müdürü Sertaç Nişli, güçlü bir bölgesel oyuncu olma hedefi doğrultusunda 300 milyon lira yatırım yapacaklarını söyledi. Nişli, yatırım kapsamında Manisa ve Kazakistan'da yeni tesisler kurmanın yanı sıra, Selpak markası ile kişisel medikal hijyen kategorisine gireceklerini söyledi.


İpek Kağıt'ın önümüzdeki dönem hedeflerine ilişkin dün akşam düzenlenen toplantıda konuşan Nişli, "İpek Kağıt olarak  uluslararası pazarlarda güçlü bir oyuncu haline gelme vizyonu doğrultusunda toplam 300 milyon lira büyüklükteki üç yatırımı peşpeşe hayata geçiriyoruz. Yatırım kapsamında, Manisa'da kapasitemizi yüzde 65 artıracak yeni bir tesis kurulması, Kazakistan Astana'da yeni bir tesis kurulması ve Selpak markası ile kişisel medikal hijyen kategorisine giriş yapılması bulunuyor" dedi.


Nişli, yatırımların tamamlanmasıyla birlikte İpek Kağıt'ın önümüzdeki beş yıl içinde yurtdışında...