16 / 05 / 2024

Sertex nova

Sertex nova

Sertex, koleksiyonundaki deri, süet ve kumaş döşemeliklerle ev dekorasyonunda modern, kolay uygulanabilir ve şık alternatifler sunmaya devam ediyor. Sertex, yeni koleksiyonu Nova ile evlerinize ya da bulunduğunuz mekanlara şık dokunuşlar yapıyor...

Folkart Nova nerede?

Folkart Nova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nova nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Folkart Nova fiyat!

Folkart Nova fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nova fiyat bilgisi ve proje detayları...

Folkart Nova geliyor! Yeni proje!

Folkart Nova projesi için düğmeye basıldı. Folkart Vega projesine komşu konumda yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer verilecek.

İst Nova Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Nova Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fayza I.A.A. tarafından kuruldu.

Nova General Tradıng Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nova General Tradıng Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bagher Ansarı Monazah ve Pouhollah Aalaeı ortaklığında kuruldu.

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kızılateş tarafından kuruldu.

Nova Star Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Star Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Oktay İmral tarafından kuruldu.

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalid Namuq AB Alchalabi tarafından kuruldu.

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Kara tarafından kuruldu.

Nova International Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nova International Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mıltıadıs Epıthımıadıs ve Gökhan Emre Petorak tarafından kuruldu. 

Ng Nova Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ng Nova Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Nural tarafından kuruldu. 

Nova Altyapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Altyapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ege Polat tarafından kuruldu.

Altınova Cemevi'nin temeli atıldı!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi’nde inşa edilecek Pir Sultan Abdal Cemevi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Sertex nova Haberi

Sertex nova

Sertex, yepyeni Nova koleksiyonuyla yirmi yedi düz renk ve bu renklerle kombin imkanı sağlayan 5 farklı varyanttan oluşan 2 deseniyle evinizin havasını değiştiriyor.


2014’ün deri, süet ve kumaş döşemelik modasına da yön verecek olan Sertex, yeni koleksiyonu Nova ile evlerinize ya da bulunduğunuz mekanlara sade ve şık dokunuşlar yapıyor. 


Sertex’in süet kategorisinde sunduğu Nova koleksiyonu, sarıdan bordoya, kahve tonlarından beyaza kadar yirmi yedi trend renkten oluşuyor. Sertex Nova koleksiyonu, Nova Amaro ve Nova Marvin olmak üzere 5’er çeşitten oluşan iki farklı deseniyle de farklı kombinleri bir arada sunuyor. 


Evlerinde ya da ofislerinde çiçek desenlerinden hoşlananlar için her daim bir bahar havası sunan Nova koleksiyonu, dekorasyonda desenli ve düz tasarımları bir arada kullanmayı sevenlere hitap ediyor. Koleksiyondaki çok çeşitli kombinasyon seçenekleriyle kurumsal şirketlerden...