21 / 05 / 2024

Sertrans leed sertifika

Sertrans leed sertifika

Sertrans'a enerji verimliliği sertifikası SERTRANS Logistics'in 2013 yılı sonunda hizmete açılan 50 bin metrekare arazi üzerine kurulu Hadımköy tesisleri ve genel merkezi "LEED" sertifikası aldı...

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Nidakule Kayaşehir'de ofisler ön satışta!

Kayaşehir’in Leed sertifika adayı olan ilk ve tek A+ ofis projesi Nidakule Kayaşehir, Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu kalitesi ve Emlak Konut güvencesiyle ön satışlarına başladı.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak'ta!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak günü saat 09:30'da gerçekleşecek. Kentsel dönüşüm yönünden kendini geliştirmek isteyenler seminerle bir araya gelecek.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak'ta başlıyor!

İstanbul Ünversitesi ve ManahementPlus işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan "Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı" 28 Ocak - 19 Şubat 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bina Yöneticiliği Sertifika Programı 10 Aralık'ta başlıyor!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Toplu Yapı ve Site Yöneticisi Sertifika Programı 10 Aralık 2016'da başlıyor.

Albaraka Leed Gold Sertifikası aldı!

Türkiye’de 30 yılı geride bırakan Albaraka, Genel Müdürlük binasıyla Türkiye’nin LEED Gold Sertifikası almaya hak kazanan ilk banka genel müdürlük binası oldu.

Soyak Holding LEED Sertifikası’nı yeniledi!

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştiren Soyak, Holding binası ile sahip olduğu LEED sertifikasını Silver seviyesinde yeniledi.

Gayrimenkul Geliştirme Finansmanı Sertifika Programı 2 Kasım'da!

ÖzÜ AA PGM’nin GYODER işbirliği ile gerçekleştireceği “Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı” 2 Kasım 2016’da başlıyor.

Soyak Siesta Oxygen’e LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı’nın, İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Soyak Siesta Oxygen Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almaya hak kazandı.

GYODER Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim'de!

Bilgi Eğitim - GYODER Akademi işbirliği ile Turizm Yatırımlarında Konsept Geliştirme, Fizibilite Ve Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim ile 12 Kasım 2016 tarihleri arasındaki her Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 15 Ekim'de başlıyor!

İstanbul Ünversitesi ve ManahementPlus işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan "Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı" 15 Ekim - 12 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazasına LEED Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’de 19 spor mağazası bulunan Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazası; Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Gümüş LEED sertifikasını, ‘LEED FOR NEW CONSTRUCTION/yeni yapı kategorisinde almaya hak kazandı.

Sertrans leed sertifika Haberi

Sertrans leed sertifika
Sertrans'a enerji verimliliği sertifikası SERTRANS Logistics'in 2013 yılı sonunda hizmete açılan 50 bin metrekare arazi üzerine kurulu Hadımköy tesisleri ve genel merkezi "LEED" sertifikası aldı. Merkezi ABD'de bulunan Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından yapılan denetimler sonucu LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımdaki Liderlik) sertifikasyonunda Gold (altın) seviyeyle derecelendirildi. Sertrans Logistics'in Hadımköy tesisleri ve genel merkezi, henüz inşaat aşamasında sosyal ve çevresel sorumluluk anlayışıyla tasarlandı. Modern depo ve antrepolara sahip Sertrans binası kendi ihtiyacı kadar tüketiyor, atık...