03 / 05 / 2024

Sertrans Logistics depoları

Sertrans Logistics depoları

25’inci yılına Hadımköy’ deki yeni lojistik merkezinde giren SERTRANS Logistics, genel merkezini ve bazı depolarını 8 futbol sahası büyüklüğündeki yeni lojistik merkezinde bir araya topladı.

Binalardaki betonarme su depoları, yapı güvenliğini tehdit ediyor!

Binalardaki temiz suyu, betonarme su depolarında muhafaza etmek hem yapı güvenliğini hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, betonarme su depoları konusunda apartman ve site yöneticileri ile işletmeleri uyararak önemli açıklamalar yaptı...

Araç sahiplerine müjde! Akaryakıtta depoları dolduracak karar! Duyanlar benzin istasyonlarına koşacak!

Akaryakıta arka arkaya gelen zamlar nedeniyle araç sahipleri depolarını dolduramaz hale geldi. Bu doğrultuda, Yapı Kredi’den yeni bir kampanya haberi geldi. Yapı Kredi, akaryakıt veya otogaz alımında 75 TL hediye edeceğini duyurdu.

Rusya, Ukrayna limanları ile Tuna Nehri depolarını vurdu! Tahıl fiyatları uçtu: Buğday yüzde 6 primlendi!

Rus birliklerinin Ukrayna limanları ve Tuna Nehri depolarını vurması tahıl fiyatlarında uçuşa neden oldu. İşte ayrıntılar...

Akaryakıtta bayram ettirecek kampanya! Bu indirimle araç sahipleri depolarını dolduracak!

Araç sahiplerine güzel haber. Bu haberle depolarınızı fulleyeceksiniz. İşte detaylar!

Araç sahiplerini sevindiren haber geldi! Depoları fullemeye hazır mısınız? Benzin ve motorin fiyatları düşüyor!

Milyonlarca araç sahibini sevindiren haber geldi. Benzin ve motorin fiyatlarının düşmesi beklenirken çok sayıda kişi belki de uzun bir aranın ardından ilk kez depoları fulleyebilecek. İşte detaylar…

Rusya’ya savaş vetosu! Avrupa'nın gaz depolarında doluluk oranı yüzde 90'ı aştı

Avrupa'da doğal gaz depolarının doluluk oranı belli oldu. Doğal gaz depolarının doluluk oranı yüzde 90'ın üzerine çıkıp, planlanandan üç ay önce depolama hedefinin üzerine çıkmış oldu. İşte detaylar…

Benzin ve motorinde ne 1 lira ne 2 lira! Rekor zam geliyor, depoları fulleyin

Benzin ve motorinle ilgili korkutan bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Suudi Arabistan Asya’ya gönderilen petrole rekor zam yapabilir. Ancak traderlar bu artışın riskler barındırdığını belirtiyor. Yani siz şimdiden depolarını fulleyin.

Reysaş GYO depolarını 'solar depolara' çevirecek!

Reysaş GYO portföyünde yer alan depolarını Yeşil Lojistik kapsamında karbon salınımını azaltan "Solar Depolara" çevirecek ve yeni depolarını da "Solar Depo" olarak inşa edece.

Reysaş GYO depolarının üzerine güneş paneli kuracak!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan depoların çatılarına Yeşil Lojistik kapsamında çatılarımızı değerlendirmek maksadı ile GES Tesisi kurulmaya devam ediliyor. Reysaş GYO'nun yeni kurulan tesisi ile 2 milyon 700 bin EURO yıllık Güneş Enerjisi geliri artacak. 

Mikeob Logistics İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikeob Logistics İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Michael Obi M.Baeriachi tarafından kuruldu.

Binalarınızdaki su depoları temizleniyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binalardaki su depoları" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları...

Reysaş GYO Menderes Görece'deki depolarının iskanını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Menderes Görece'de inşa edilen lojistik depoların yapı kullanım izin belgelerini aldı.

Lisanslı yediemin depoları yönetmeliği 2016!

Lisanslı yediemin depoları yönetmeliği, 23 Ağustos 2016 tarihinde 29810 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmeliğin tam metni..

Sertrans Logistics depoları Haberi

Sertrans Logistics depoları

25’inci yılına Hadımköy’deki yeni lojistik merkezinde giren Sertrans Logistics, yeni merkeziyle Türk lojistik sektöründeki ilk Leed sertifikasına sahip tesis binalarından birine sahip oldu. 50 bin metrekarelik arazi üzerine kurulu yeni lojistik merkezinin, toplam 42 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olduğunu ifade eden Sertrans Logistics Genel Müdürü Nilgün Keleş, “38 bin metrekare gümrüklü ve gümrüksüz depo alanı, 2 bin metrekare müstakil inşa edilmiş ADR-tehlikeli maddeler deposu ve 2 bin 500 metrekare büyüklüğünde genel müdürlük binasından oluşan merkez, ADR/Tehlikeli Maddeler deposu ile İstanbul Avrupa yakasının ilk müstakil ADR depoları arasında yer alıyor” dedi. 


E-LOJİSTİK MERKEZİ

Yeni lojistik merkezi olarak Hadımköy’ün seçilmesinde en önemli nedenin, sahip olduğu stratejik lokasyon olduğunu belirten Keleş, “Hadımköy Lojistik Merkezi’miz Çatalca ve Halkalı gümrüğüne 20 kilometre, Ömerli Tren...