08 / 05 / 2024

Servcorp kanada semineri

Servcorp kanada semineri

Hazır ofis ve esnek çalışma alanları sektöründe borsaya kote ilk şirketlerden olan Servcorp, müşterilerine farklı alanlarda eğitim ve seminerlerle destek olmaya devam ediyor.

Servcorp'tan Kanada için eğitim söyleşisi!

Hazır ofis ve esnek çalışma alanları sektöründe borsaya kote ilk şirketlerden olan Servcorp, müşterilerine farklı alanlarda eğitim ve seminerlerle destek olmaya devam ediyor.

Gaziantep’te beton teknolojileri semineri yapıldı!

Kaliteli beton üretimi ve beton uygulamasının doğru yapılması amacıyla Gaziantep’te ''Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” semineri gerçekleştirildi.

Kanada'dan ithal edilen bazı kereste ürünlerine vergi!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından Kanada'dan ithal edilen yumuşak kereste ürünlerine yüzde 3 ila 24 arasında değişen oranlarda gümrük vergisi getirildi.

Kanada'da 1.4 milyon dolara satılık arazi, ev ve 340 araç!

Kanada'da yaşayan Mike Hall isimli işadamı, 20 bin metrekarelik arazisini ve içindeki evi, atölyesi, hangarı ve 340 adet eski arabasını satıyor. İşadamı satış için 1.4 milyon Kanada Doları istiyor.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Bahçeşehir Okulları Kanada'da açıldı!

Fulford Academy'yi bünyesine katan BAhçeşehir Okulları Kanada'da ilk Türk okulunu açtı. Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânının sunulması planlanıyor.

Fetullah Gülen Kanada'dan çiftlik mi aldı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in başka ülkeye gidebileceği iddialarına açıklık getirdi. Bozdağ, "Kanada başta olmak üzere çiftlikler satın alındığına dair ciddi istihbaratlar var." dedi.

TeamERA, Antalya'da eğitim semineri verecek!

Eğitim seminerlerine aralıksız devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir ve Ankara'dan sonra şimdi de Antalya'da seminer verecek. TeamEra Antalya semineri 14 Şubat'ta..

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama semineri 2 Şubat'ta!

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitim semineri 2 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Çatalca Belediyesi'nden Devlet ve Kamu İhale Kanunu semineri!

Çatalca Belediyesi hizmet içi eğitim programları ile personeli bilinçlendirmeye devam ediyor. Gerçekleştirilen hizmet içi eğitim kapsamında son olarak birim müdürleri ve personellerine, Marmara Belediyeler Birliği tarafından organize edilen eğitim semineri verildi.

The Kennedys Condominiums Kanada teslim tarihi!

The Kennedys Condominiums Kanada teslim tarihi Ekim 2020 olarak belirtiliyor. The Kennedys Condominiums projesinde 1.320 daire, otel ve iş merkezi olacak...

GYODER Tesis Yönetim Eğitim Semineri 22 Aralık'ta!

GYODER Akademi'nin Tesis Yönetimi Eğitim Semineri 22 Aralık Perşembe günü GYODER Ofisi'nde gerçekleştirilecek. Eğitimin ücreti 350 TL.

GYODER Gayrimenkul eğitim semineri 24 Kasım'da!

GYODER 'in Taşınmaz (Gayrimenkul) Mevzuatı / Güncel Taşınmaz Sorunları Eğitim Semineri 24 Kasım'da yapılacak. Peki bu eğitime kimler katılmalı?

Servcorp kanada semineri Haberi

Servcorp kanada semineri

Dünyada hazır ofis ve esnek çalışma alanları sektörünün oluşmasına liderlik eden, çözüm ortağı olduğu kişi ve kurumlara farklı alanlarda eğitim ve seminerlerle destek olmayı amaçlayan Servcorp, iş yaşamlarına farklı deneyimler katıyor. 

Dünya çapında 40 binden fazla müşterisini profesyonel ofis destek hizmetleriyle bir araya getiren firma, Türkiye’de hizmet verdiği networkü için dün akşam “Kanada İçin Eğitim Ve Göçmenlik” başlığı altına uzman kişilerin katılımı ile söyleşisi gerçekleştirdi.

Hazır ofis sektöründe global bir marka olan Servcorp, dünya çapındaki tecrübelerini hizmet verdiği ülkelere eğitim ve etkinliklerle de taşıyor. 

Servcorp, hizmet verdiği networkü için dün akşam ‘Kanada İçin Eğitim ve Göçmenlik Söyleşisi’ gerçekleştirdi. Söyleşi de en çok merak edilen konuların başında gelen Kanada’ya yatırım yoluyla veya kalifiye çalışan olarak nasıl gidilir, çalışma ve öğrenci vizesi nasıl alınır,...