10 / 05 / 2024

Servet Battal

Servet Battal

Meriva Turizm Danışmanlık Limited Şirketi, 30 Ocak 2013 tarihinde, 90 bin TL sermaye ile, Harun Yönügül, Servet Battal ve Tezcan Çakar ortaklığıyla kuruldu...

Servet GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 17 Nisan'da!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 17 Nisan'da yapılacak.

Servet GYO 2017 faaliyet raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2017 ile 31 Aralık 2017 hesap dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Battal İlgezdi'nin 2 yıl hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığı'nın kararı ile Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi'nin "görevi kötüye kullanma" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması devam ediyor. 

Servet GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Reel Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak. 

Servet GYO 6 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan 6 gayrimenkulün 2017 yıl sonu güncel değerleme raporlarını yayınladı.

Süleyman Soylu: Battal İlgezdi'yi görevden almakta geciktim!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'deki konuşmasında Battal İlgezdi'yi görevden almakta geciktiğini söyledi..

Battal İlgezdi'nin hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan CHP’li eski Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve 6 şüphelinin yargılanması için süreç başladı.

Servet GYO'nun Sinpaş GYO'da payı yüzde 1.39'a düştü!

Servet GYO, Sinpaş GYO paylarından 13 milyon 500 bin adet satış işlemi yaptı. Bu işlem sonucunda Sinpaş GYO sermayesindeki payı yüzde 3,64' ten yüzde 1,39'a düştü. 

Battal İlgezdi imar ve inşaat yolsuzluğundan görevden alındı!

İçişleri Bakanlığı, milyarlık vurgun yapan CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verdi

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevinden uzaklaştırıldı!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi.

Servet GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Servet GYO, 9 aylık finansal tablolar, faaliyet raporu ve konsolide olmayan sorumluluk beyanını KAP'ta yayınladı.

Mehmet Fatih Keresteci, Servet GYO'dan ayrıldı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Keresteci görevinden istifa etti. Keresteci'nin yerine ise Levent Yıldırım atandı.

Servet GYO 10 yıl içinde en büyük GYO şirketi olmayı hedefliyor!

Bir konut fabrikası gibi çalışan Sinpaş Yapı son iki yıldır 6 binden fazla konut üretti. Çelik Ailesi’nin ikinci kuşağını temsil eden Mahmut Sefa Çelik’in başında olduğu grubun diğer şirketi Servet GYO ise yedi yıl sonra Emlak GYO’dan daha büyük bir oyuncuya dönüşmenin peşinde.

Servet Battal Haberi

Servet Battal

90 bin TL sermaye ile kurulan şubenin faaliyet alanları arasında, yurt dışında veya yurt dışına kara deniz hava ulaştırma araçlarıyla münferid veya grup gezi eğlence spor kongre konferans gibi benzeri organizasyonları yapmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şube, Bakırköy Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidil IDL 3870-3857 adresinde faaliyete geçirildi. 30 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Harun Yönügül, Servet Battal ve Tezcan Çakar ortaklığıyla...