29 / 04 / 2024

Servet GYO aylık kirası

Servet GYO aylık kirası

Servet GYO'nun AVM'lerdeki kira gelirleri, yenileme çalışmaları, yeni kiralamalar ve artan ziyaretçi sayıları sayesinde 2017 yılına oranla yüzde 60 artarak toplamda yaklaşık 10 milyon TL olarak gerçekleşeceği, yıl sonundaki aylık kira gelirimizin ise 1 milyon 100 bin TL'yi aşması bekleniyor.

Servet GYO'nun AVM'lerinde aylık kira bedeli 1.1 milyon TL'yi aşacak!

Servet GYO'nun AVM'lerdeki kira gelirleri, yenileme çalışmaları, yeni kiralamalar ve artan ziyaretçi sayıları sayesinde 2017 yılına oranla yüzde 60 artarak toplamda yaklaşık 10 milyon TL olarak gerçekleşeceği, yıl sonundaki aylık kira gelirimizin ise 1 milyon 100 bin TL'yi aşması bekleniyor.

Servet GYO 6 aylık faaliyet raporu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 6 aylık faaliyet raporu yayınladı. Bildiri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer aldı.

Akfen GYO aylık yatırımcı raporunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda aylık yatırımcı raporunu yayınladı.

Akfen GYO Aralık 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.  Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Aralık 2017 verilerini yayınladı.

Akfen GYO Kasım 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Kasım 2017 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu. 

Servet GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Servet GYO, 9 aylık finansal tablolar, faaliyet raporu ve konsolide olmayan sorumluluk beyanını KAP'ta yayınladı.

Panora GYO 3 aylık döviz kurunu sabitledi!

Panora GYO, KAP'ta döviz kurlarındaki yukarı yönlü hareketliliğin kiracılar üzerinde yaratacağı olumsuz etkileri bertaraf etmek için, 3 aylık döviz kurunu sabitledi.

Servet GYO 10 yıl içinde en büyük GYO şirketi olmayı hedefliyor!

Bir konut fabrikası gibi çalışan Sinpaş Yapı son iki yıldır 6 binden fazla konut üretti. Çelik Ailesi’nin ikinci kuşağını temsil eden Mahmut Sefa Çelik’in başında olduğu grubun diğer şirketi Servet GYO ise yedi yıl sonra Emlak GYO’dan daha büyük bir oyuncuya dönüşmenin peşinde.

Akfen GYO Ağustos 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Ağustos 2017 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

Özak GYO 2017 6 aylık finansal raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO 2017 6 aylık finansal raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO 2017'nin 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Sinpaş GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu yayınladı.

Edip GYO 2017'nin 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Edip GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

Mistral GYO 2017'nin 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Mistral GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

Servet GYO aylık kirası Haberi

Servet GYO aylık kirası

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) deposite alışveriş merkezi kira gelirleri hakkında açıklama yaptı. 

Servet GYO'nun portföyünde yer alan Deposite Outlet Alışveriş Merkezi'nde 2017 Yılında başlayan yenileme çalışmaları 2020 yılı şubat ayında tamamlandı. Bu çalışmalar neticesinde 2017 yılında ortalama aylık kira geliri, 494 bin TL iken Eylül 2020 dönemi sonunda 803 bin TL olarak açıklandı. 

Pandemi sürecinde 2 ay süre ile kapatılmış olmasına rağmen Alışveriş Merkezindeki kira gelirleri, yenileme çalışmaları, yeni kiralamalar ve artan ziyaretçi sayıları sayesinde 2017 yılına oranla yüzde 60 artarak toplamda yaklaşık 10 milyon TL olarak gerçekleşeceği, yıl sonundaki aylık kira gelirimizin ise 1 milyon 100 bin TL'yi aşması bekleniyor.

Servet GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin portföyünde yer alan Deposite Outlet Alışveriş Merkezi'nde 2017 Yılında başlayan yenileme...