17 / 07 / 2024

servet kuş kimdir

servet kuş kimdir

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, partisinin 2002’den bu yana TOKİ ve uygun konut kredileriyle ev alamayanların umudu olduğunu belirtti.

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

Mustafa Teksoy kimdir?

Teksoy Yapı'nın ikinci kuşak yöneticilerinden Mimar M.Sc. Mustafa Teksoy kimdir? Mustafa Teksoy daha önce hangi işlerde görev aldı?

Servet GYO 10 yıl içinde en büyük GYO şirketi olmayı hedefliyor!

Bir konut fabrikası gibi çalışan Sinpaş Yapı son iki yıldır 6 binden fazla konut üretti. Çelik Ailesi’nin ikinci kuşağını temsil eden Mahmut Sefa Çelik’in başında olduğu grubun diğer şirketi Servet GYO ise yedi yıl sonra Emlak GYO’dan daha büyük bir oyuncuya dönüşmenin peşinde.

Gazi Durul Kuşdemir kimdir?

Mimar Gazi Durul Kuşdemir kimdir? Mimar Gazi Durul Kuşdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gazi Durul Kuşdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Servet Kuş: Ev paranızın yüzde 15'ini devlet karşılayacak!

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, partisinin 2002’den bu yana TOKİ ve uygun konut kredileriyle ev alamayanların umudu olduğunu belirtti.

Coşku Altuğ kimdir?

Mimar Coşku Altuğ kimdir? Mimar Coşku Altuğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Coşku Altuğ, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Coşku Altuğ..

Osman Çalıkuş kimdir?

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş kimdir? Osman Çalıkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş..

Funda Acar kimdir?

Funda Acar, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 10. sırada yer alıyor. Peki, Acarlar Şirketler Topluluğu İkinci Kuşak Genel Müdürü Funda Acar kimdir?

Müjdat Kuşku kimdir?

İnşaat Mühendisi; İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü’nü bitiren Müjdat Kuşku kimdir? İşte serbest müteahhit olarak çalışmalarına devam eden Müjdat Kuşku 'nun biyografisi...

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş Holding iştiraki Servet GYO A.Ş. Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş'ta çalışmaya ne zaman başladı? Ne zaman Servet GYO Genel Müdürü oldu? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

servet kuş kimdir Haberi

servet kuş kimdir

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, partisinin 2002’den bu yana TOKİ ve uygun konut kredileriyle ev alamayanların umudu olduğunu belirterek, “1 Kasım öncesinde hazırladığımız beyannamemize eklediğimiz yüzde 15 konut edinme desteği ile vatandaşın yükünü büyük ölçüde hafifleteceğiz” dedi. AK Parti’nin TOKİ’deki hantal yapıyı ortadan kaldırdığını belirten Servet Kuş, “Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal döneminde kurulan ve 2002’ye kadar varlığı ile yokluğu belli olmayan TOKİ, AK Parti döneminde şahlandı ve sadece Uşak’ımıza yaklaşık 4 bin aileyi kira öder gibi konut sahibi yaptı” dedi. Kuş, Uşak’taki emekliler için de aylık 250 TL bedelle konut yapımının önümüzdeki dönemde başlayacağını kaydetti.


EV ALMAK İSTEYENE YÜZDE 15 DESTEK

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, partisinin 1 Kasım seçimleri öncesindeki taahhütleri arasında yer alan konut edindirme...