18 / 05 / 2024

Servet Uluç

Servet Uluç

Servet Asansör İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Uluç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, 4/1 Sokak'ta kuruldu.

Servet Asansör İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Servet Asansör İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Uluç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, 4/1 Sokak'ta kuruldu.

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgileri!

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgilerine göre proje TEM ve E5’e yakın bir konumda yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde inşa edilen proje 8 kattan oluşuyor.

Servet GYO kiralanabilir ofis alanını 230 bin metrekareye çıkaracak!

Sinpaş'ın iştiraki Servet GYO, Flatofis'in ikinci halkasını inşa etmeye hazırlanıyor. Kağıthane'de hayata geçirilecek projede kiralama ve işletme yönetimini şirket yapacak.

Servet GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., halka arz fiyatının belirlenmesinde esas alınan varsayımlara ilişkin hazırlanan değerlendirme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte hazırlanan değerlendirme raporu...

Servet GYO Kağıthane Flatofis iletişim!

Servet GYO Kağıthane Flatofis iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0212) 310 27 00 olarak belirlendi. Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olma özelliği taşıyan projenin 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alan olarak tasarlandı.

Merzifon'daki tarihi Ulu Camii yenilenecek!

Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Arif Gürkan, Merzifon Eskicami Mahallesi’nde mülkiyeti “Yozgadın Köse Yusuflu Camii Vakfı” adına kayıtlı olan tarihi Ulu Camii ve caminin yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Servet GYO Flatofis Kağıthane!

Servet GYO Flatofis Kağıthane projesi maksimum kiralanabilir alanı 15 bin metrekare olarak belirlendi. İstanbul Kağıthane - Cendere bölgesinde yükselen proje TEM ve E5’e yakın bir konumda bulunuyor.

Konya Meram, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrünnisa mahalleleri riskli alan ilan edildi!

Konya İli, Meram İlçesi, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrünnisa mahalleleri sınırları içerisinde belirlenen parseller, Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan olarak kararlaştırıldı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Devletin muhafazadan çıkardığı bölgeler kapanın elinde servet yaratıyor!

1989 yılında 2. Boğaz Köprüsü'nün ve çevre yollarının hizmete girmesiyle devletin muhafazadan çıkardığı bölgeler kapanın elinde servet yaratıyormuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Samsun'da Yumurta Tavukçuluğu üretimi için halk toplantısı düzenlenecek!

Haşinoğlu Yumurta İmalat Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından Samsun'da Yumurta Tavukçuluğu ile ilgili proje için 31 Mart 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Servet GYO 2 gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki Çelik ile Törün ve Çelik ile Tüzün gayrimenkullere ait değerleme raporlarının güncellenmiş hali yayınlandı.

Servet GYO özkaynak değişim tablosunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na ( KAP ) özkaynak değişim tablosunu bildirdi.

Servet GYO sorumluluk beyanını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) sorumluluk beyanını bildirdi.

Servet Uluç Haberi

Servet Uluç
Servet Asansör İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Uluç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu. 


Servet Asansör İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...