03 / 05 / 2024

Servotel ayla heyfegil

Servotel ayla heyfegil

42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine yön veren Servotel Corporation, önümüzdeki iki yıl içinde aralarında Moskova, Montenegro, Bakü ve New York’un bulunduğu 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak.

Servotel 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak!

42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine yön veren Servotel Corporation, önümüzdeki iki yıl içinde aralarında Moskova, Montenegro, Bakü ve New York’un bulunduğu 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak.

Ahmet Fuat Ayla Akbank’ta ne zaman ve hangi pozisyonda göreve başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Fuat Ayla kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta ne iş yapıyor? İşte Ahmet Fuat Ayla ile ilgili merak edilen her şey...

İnşaat Yüksek Mühendisi Ayla Ay vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1964 mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi Ayla Ay, hayatını kaybetti.

Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldı!

Şarkıcı Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldığını dile getirdi. Çelik köy evine tadilat yaptıracak.

Doğayla iç içe küçük evlere talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla doğayla iç içe küçük evlere talep arttı...

Ayla Koçak Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Ayla Koçak Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Gıda Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Koçak tarafından kuruldu.

Acarblu Rezidans'ta doğayla iç içe evler alıcılarını bekliyor!

Acarblu Rezidans, daire sahiplerine şehir merkezinde doğayla iç içe bir yaşam vadediyor. Beykoz'da konumlanan proje, alıcılarını bekliyor...

Martı GYO, Servotel ile danışmanlık sözleşmesi imzaladı!

Martı GYO, Bodrum merkezine 8 kilometre mesafede, 420 metre sahil şeridine sahip, 100 odalı 5 yıldızlı otel ve 81 villadan oluşacak şekilde projelendirilmiş taşınmazın etkin bir şekilde değerlendirilmesi için Londra Merkezli Servotel ile sözleşme imzaladı...

Miroslav Pavlovic kayalığa inşa ettiği evde doğayla iç içe yaşıyor!

Sırbistan'ın Bela Palanka şehri yakınlarında, 12 metre yüksekliğindeki kayalıkta yaptığı evde yaşayan Miroslav Pavlovic, 40 senedir doğayla iç içe yaşamanın keyfini sürüyor.

TEVAK'ın acı günü! Ayla Uluşahin vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) Milletvekili Üyesi Ayla Uluşahin vefat etti. TEVAK taziye ilanı yayınladı.

Ayla Tarım Ürünleri İnşaat Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayla Tarım Ürünleri İnşaat Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Alahmar tarafından kuruldu. 

Gayrimenkulde yeni trend basitlik ve konfor!

Servotel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayla Heyfegil gayrimenkulde yeni trendin basitlik ve konfor olduğunu ifade etti...

Aydın Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi'nde inşaat sürüyor'

Aydın’ın Köşk ilçesinde yapımı süren Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Çayla Mekke'de açılıyor!

"Çayla"nın ilk şubesini İstanbul Anadolu yakasında açan Çaykur, ilk yurtdışı şubesini Mekke'de 1000 metrekarelik bir dükkânda açacak.

Servotel ayla heyfegil Haberi

Servotel ayla heyfegil


Türkiye’nin yanı sıra 42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine kapsamlı bir danışmanlık hizmeti veren Servotel Corporation, otel işletmeciliğine soyundu


 Türkiye’de Hilton Bomonti Hotel ve Kongre Merkezi, Mandarin Oriental Bodrum, Swissotel Bodrum Hill, Swissotel Bodrum Beach, Bodrum Kempinski, Wyndam Hotel Güneşli, Sheraton Hotel Adana gibi turizm yatırımlarına danışmanlık hizmeti veren Servotel, danışmanlık deneyimini işletmeciliğe taşımaya karar verdi. 


Otelcilik ve gayrimenkul danışmanlığı hizmetini bir adım ileri taşıma kararı alan Servotel, "White Label Management - Beyaz Etiketli İşletme" sistemine ve geleceğe dönük projelerini dün Hilton Bomonti'de düzenlenen toplantıda anlattı.


"White Label Management - Beyaz Etiketli İşletme" sistemini hizmete sokan Servotel, ilk işletmecilik deneyimini Amerika ve Rusya'da yaşıyor. Maksimum 20 farklı otele işletmecilik hizmeti vermeyi planlayan Servotel için bireysel otelcilik umut vaad ediyor...

Bu coğrafyadaki birçok markayı...