01 / 05 / 2024

Servotel fon alımı

Servotel fon alımı

Otel ve gayrimenkul alanında danışmanlık hizmeti veren Servotel, geçen yıl 2.5 milyar dolarlık projenin içinde yer aldı. Servotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan: "35 milyar dolarlık ABD’li bir fon için yatırımları araştırıyoruz” dedi.

Sasa’dan hisse geri alım kararı! Ne kadarlık hisse alıyor?

Dün duyurulan yeni kararların ardından, Borsa İstanbul’un en çok takip edilen şirketlerinden Sasa, azami fon tutarı 500 milyon TL olan hisse geri alım programı açıkladı.

Yeni Gimat GYO pay geri alımı için 20 milyon TL fon ayırdı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylarında nominal bedeli 1 milyon 500 bin TL tutarına kadar geri alımın gerçekleştirilmesine ve geri alım için ayrılacak fonun en fazla 20 milyon TL olarak belirlenmesine karar verildi....

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Borsa İstanbul'dan pay geri alımı yaptı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, ödenmiş sermayenin yüzde 10'una kadar pay geri alımı yapmak için 5 milyon TL fon ayrılması, kararına istinaden pay geri alım işlemi yaptı...

Enka İnşaat dördüncü kez hisse geri alımına çıkıyor!

Enka İnşaat, bu yıl dördüncü kez pay geri alım kararını açıkladı. Yönetim Kurulu tarafından şirketin genel müdür yardımcısına geri alım işlemleri için yetki verilirken 5 milyon adede kadar hisse için en fazla 50 milyon TL fon ayrılacağı dile getirdi. 

Batıçim pay geri alımında azami fon tutarını belirledi!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi Şirketi, yüzde 1 payına isabet eden azami 80 milyon adet kendi paylarının geri alınmasına ve bu konuda azami 5 milyon TL fon ayrılmasına, azami limit çerçevesinde pay geri alımı için aracı kuruma yetki verilmesine, karar verdi.

Avrasya GYO pay geri alımında azami fon tutarını belirledi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 21 Temmuz'da yapılan payların geri alımına ilişkin kararına ek olarak, Sermaye Piyasası Kurulunun 25 Temmuz'da yaptığı duyurusu çerçevesinde azami fon tutarının 3 milyon TL olarak belirlediğini açıkladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul ödenmiş sermayesinin geri alımı için fon ayırdı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret, yönetim kurulu toplantısında, ödenmiş sermayenin yüzde 10'una ( 5 milyon 218 bin 85 adet ) kadar pay geri alımı yapmak için 5 milyon TL fon ayrılmasına karar verdi.

Emlak Konut Fon Kullanım Raporu'nu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Fon Kullanım Raporu'nu yayınladığını bildirdi. Emlak Konut tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Bir yıl içinde birden fazla dairenin alım satımı ticari faaliyete girer mi?

Gayrimenkullerin elden çıkarılmasında vergisel sorumluluklar dahilinde; Bir yıl içinde birden fazla dairenin alım satımı ticari faaliyete girer mi? Bir yıl birden fazla dairenin alım satımı ticari kazanç vergisi mi oluyor?

Noterler, gayrimenkul alım satımına talip oldu!

İkinci el otomotiv ve mirasçı belgesi alımında devreye giren Türkiye Noterler Birliği Başkanı Yunus Tutar, "Gayrimenkul alım-satım ve aynı haklara ilişkin hukuki işlerin noter kanalı ile yürütülmesi önemli iş yükünün önünü alacaktır" diyor...

Emlak alım satım vergisi nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde tapu dairesindeki işlemlerin tamamlanabilmesi için belli oranda vergi ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, emlak alım satım vergisi nasıl hesaplanır? İşte emlak tapu harçları...

Emlak alım satım vergisi ne kadar 2014?

Tapu dairesinde gerçekleştirilen gayrimenkul alım satım işlemlerinde verilen hizmet karşılığında belli oranda bir bedel ödenmesi gerekiyor. Emlak alım satım vergisi ne kadar 2014? İşte yanıtı...

Sadaklı Kardeşler İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Alım Satım Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Sadaklı Kardeşler İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Alım Satım Emlak Kom Plastik ve Plastik Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oktay Çelik, İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Servotel fon alımı Haberi

Servotel fon alımı

Otel ve gayrimenkul alanında danışmanlık hizmeti veren Servotel, geçen yıl 2.5 milyar dolarlık projenin içinde yer aldı. Azerbaycan’dan ABD’ye geniş bir alanda var olduklarını söyleyen Servotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan, “12 milyon dolardan 600 milyon dolara kadar projelerde yer aldık. 35 milyar dolarlık ABD’li bir fon için yatırımları araştırıyoruz” dedi.


GEÇEN yıl yaklaşık 2.5 milyar dolarlık otel ve gayrimenkul gibi projelere aracılık eden danışmanlık firması Servotel, dünyanın sayılı turizm fuarlarından International Hotel Investment Forum’un (IHIF) sponsorları arasında yer aldı. Dünyanın çeşitli yerlerinde özellikle turizm alanında yatırım yapan firmaların projelerinde yer alan Servotel’in içinde olduğu projeler hakkında bilgi veren Servotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan, 12 milyon dolarlık yatırımlardan, 600 milyon dolarlık otellere kadar geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini söyledi.


3...