03 / 05 / 2024

Ekonomist Mert Başaran'dan çok önemli uyarı: Bireysel hisse değil fon alın!

Ekonomist Mert Başaran'dan çok önemli uyarı: Bireysel hisse değil fon alın!

Borsa yatırımcıları her geçen gün artarken Ekonomist Mert Başaran da çok önemli bazı uyarılar yaptı. İşte Mert Başaran'ın "Bireysel hisse değil fon alın" paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...



Borsa yatırımcıları her geçen gün giderek artarken borsaya girenler de yatırım detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

Borsa İstanbul'da sert rüzgarlar esmeye devam ederken resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/MertBasaran_inv üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran'dan yeni bir paylaşım geldi.

Mert Başaran yaptığı paylaşımda "Bireysel hisse değil fon alın" diyerek, bunun nedenlerini de açıklarken şu ifadeleri kullandı: "Dün Emlakgyo nedensiz şekilde, birileri içine doğmuş gibi delice sattı, bugün büyük zarar sonrası taban yaptı! Maalesef zor bir piyasa çok canlar yanıyor"


Ekonomist Mert Başaran'ın paylaşımı şu şekilde:

Lütfen bireysel hisse değil fon alın neden?
Dün Emlakgyo nedensiz şekilde, birileri içine doğmuş gibi delice sattı, bugün büyük zarar sonrası taban yaptı!
Maalesef zor bir piyasa çok canlar yanıyor

Peki yatırımcılar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Ekonomist Mert Başaran'ın paylaşımına gelen yorumlar...

 

ŞOK'ta bu hafta neler var? 20-27 Nisan ŞOK aktüel ürünler listesi açıklandı! İşte ŞOK'a gelen ürünler...

Dernek Başkanı Solakoğlu’ndan şok açıklama: Et yılbaşında bin TL’yi geçecek

Hem Nisan hem de Mayıs 2024  TOKİ  projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön