04 / 05 / 2024

Ses teknolojileri

Ses teknolojileri

Speechouse, Dünyanın en büyük konuşma tanıma teknolojileri şirketi olan iş ortağı Nuance ile birlikte 18 Aralık’ta Sait Halim Paşa Yalısı’nda ses teknolojileri hakkındaki yenilik ve başarı hikâyeleri anlatıldı...

Kontrolsan Elektrik ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kontrolsan Elektrik ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Muharrem Tolga Özgülük, Kerem Özdemir ortaklığında kuruldu.

HEG Elektrik Mühendislik Bina Teknolojileri Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HEG Elektrik Mühendislik Bina Teknolojileri Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi 13 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Burhan Aslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Stork Baca Sistemlerive Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stork Baca Sistemlerive Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi 13 Mart 2015'te, 90 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Murat Pamuk, Mustafa Zekai Yallagöz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

1987 yılında İbrahim Talıses Etiler'de saray yavrusu satın almış!

1987 yılında İbrahim Talıses 1 milyar 500 milyon liraya Etiler sırtlarında bir villa satın almış. Müteahhit Mehmet Dalmaz'dan satın aldığı Etiler'deki villa 4 katlı, 700 metrekarelik kullanım alanına sahipmiş.

İbrahim Tatlıses Miami'de villa kiraladı!

İbrahim Tatlıses, uzun bir süre Miami'de kalacağından lüks bir villa kiraladı. İbrahim Tatlıses'in iki gün sonra kendi evine geçeceği öğrenilirken,evin hazırlıklarının da son sürat devam ettiği öğrenildi.

SDG Mühendislik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SDG Mühendislik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da, Galip Önalan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Sartin İnşaat Taahhüt Çevre Teknolojileri ve Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sartin İnşaat Taahhüt Çevre Teknolojileri ve Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Derya Tulumbacı Müdürlüğü'nde, Çekmeköy'de kuruldu.

İbrahim Tatlıses Kuşadası'ndaki otelini sattı!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde 2007 yılında inşa ettirdiği 4 yıldızlı Tatlıses Otel'i sattı. Otelin yeni sahipleri Kuşadası'nda restoran işletmeciliği yapan Ahmet Candan ve Yılmaz Temel oldu.

İbrahim Tatlıses Kuşadası'ndaki otelini 15 milyona sattı!

İkinci kez beyin ameliyatı olmak için ABD'ye giden İbrahim Tatlıses, Kuşadası 'ndaki 4 yıldızlı otelini sattı. 4 yıldızlı oteli yaklaşık 15 milyon liraya satıldı.

Tatlıses, Kuşadası'ndaki otelini sattı!

Ameliyat olmak için ABD'ye giden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Kuşadası'nda 2007 yılında inşa ettirdiği 4 yıldızlı Tatlıses Otel'i sattı. Yenilenecek olan otelin adı da değişecek

DEİK öncülüğünde Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri İstanbul'da yapıldı!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Finlandiya İş Konseyi Başkanı Halil Kulluk'un ev sahipliğinde Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri İstanbul'da yapıldı. Seminerde Türk inşaat sektörünün dünyada tanındığı vurgulandı.

Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri İstanbul'da gerçekleşti!

Duygu Erten’in katıldığı “Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri” DEİK / Türkiye - Finlandiya İş Konseyi Başkanı Halil Kulluk’un ev sahipliğinde 20 Ocak 2015 tarihinde İstanbul’da gerçekleşti.

Smart Bina Teknolojileri ve Enerji Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Bina Teknolojileri ve Enerji Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eray Gür tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Ses teknolojileri Haberi

Ses teknolojileri

Farklı sektörlere gelişmiş ses teknolojileri hizmeti veren Speechouse, Dünyanın en büyük konuşma tanıma teknolojileri şirketi olan iş ortağı Nuance ile birlikte 18 Aralık’ta Sait Halim Paşa Yalısı’nda ses teknolojileri hakkındaki yenilik ve başarı hikâyelerinin anlatıldığı bir konferans düzenledi. Konferansta Garanti Bankası, Vodafone ve Turkcell Global Bilgi uyguladıkları ses teknolojisi çözümlerini, Speechouse ve Nuance Uzmanları ise gelişen ses çözümleri teknolojilerini anlattılar.


2006 yılından beri konuşma tanıma, konuşmacı doğrulama, metni sese dönüştürme ve doğal konuşma algılama yoluyla yönlendirme gibi ileri ses teknolojileri projelerine imza atan Speechouse, Dünyanın en büyük konuşma tanıma şirketi olan iş ortağı Nuance ile birlikte ses teknolojileri hakkındaki yenilikler ve başarı hikayelerinin paylaşıldığı bir konferans düzenledi.


Türkiye pazarı bizim için önemli


Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleştirilen konferansta Speechouse CEO’su Tarkan Ersubaşı;...