08 / 05 / 2024

Setaç Turizm adres

Setaç Turizm adres

Setaç Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çimen tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Seta Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Seta Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tan tarafından kuruldu.

Seta Pansiyon Konaklama Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Pansiyon Konaklama Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bayram ve Tugay Çakmak tarafından kuruldu.

Setaç Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Setaç Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çimen tarafından kuruldu.

Seta Konut İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Konut İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Seyfettin Taşova tarafından kuruldu.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Mersin turizm altyapısını geliştiriyor!

MERSİN Doğu Akdeniz çanağında Türk turizmi için yeni adres olmaya hazırlanıyor. Bir taraftan turizm alt yapısı için yatırımcılarını bekleyen Mersin, diğer taraftan da turizmde söz sahibi olmaya çalışıyor.

Seta Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seta Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de Tayyar Akkurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Adres Yalıkavak nerede?

M2 Turizm İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Yalıkavak nerede sorusuna yanıt olarak Muğla-Bodrum deniliyor. 50 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Adres Yalıkavak satış ofisi

Villaların satış sürecine devam edilen Adres Yalıkavak satış ofisi telefon numarası şöyle: +90 252 386 45 43. Ödemelerde banka kredisi kullanılan proje, M2 Turizm İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Adres Yalıkavak projesi başladı!

M2 Turizm İnşaat, Bodrum’un iddialı projesi olan “Adres Yalıkavak”ın startını verdi. Her açıdan önemli farklılıklar içeren Adres Yalıkavak projesi; Bodrum’un en prestijli, en özenli villalarının bulunacağı adreste yer alıyor...

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Murat Aktürk ve Kenan Öden tarafından kuruldu....

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Korucu, Hüseyin Aytaç Akman tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

Setaç Turizm adres Haberi

Setaç Turizm adres

Setaç Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çimen tarafından kuruldu.

Setaç Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi konusu:
TURİZM YATIRIMLARI VE İŞLETMECİLİĞİ 1)Şirket, her türlü Gayrimenkulleri;Mesken, Ev, Apartman, Daire, Dükkan, İşyeri, Ofis ve özellikle Depolar, Fabrika Binası, Siteler, Plazalar, Marketler, Alış Veriş Merkezi, Gösteri Merkezi, Kongre Merkezi, Fuar ve Sergi Alanları, Soğuk Hava Depoları ve Villa, Tatil Köyleri, Devre Mülk, Otel, Motel, Apart Otel, Kamping gibi Turistik Tesisler ve Organize SanayiBölgeleri, Spor Kompleksleri, Okul ve Yurt Binaları, Hastane ile Arsa, Arazi, Otopark Alanları gibi yerleri; Satın almak, Satmak, Kiralamak, Kiraya Vermek gibi tasarrufları yapar, kiraladıklarını alt kiralama yolu ile yeniden kiraya verebilir veya bunlar üzerinde İşletmeler kurarak işletir ve anasözleşmesinde yazılı...