25 / 07 / 2024

Setap Erener

Setap Erener

Demir Demirkan’dan ayrılan Sertab Erener, önceki gün İstanbul Nişantaşı’nda, penceresinde kiralık daire ilanı olan bir apartmana girerken görüldü.Setap Erener ev mi arıyor? İşte cevabı...

Sertab Erener Bodrum'da köy evi satın aldı!

Müzikal çalışmalarıyla göz dolduran Sertab Erener, Bodrum'un dışında eski bir köy evi satın aldı.

Vadistanbul AVM kapılarını Sertab Erener’le açtı!

4. nesil alışveriş deneyimini İstanbullulara sunan Vadistanbul AVM, kapılarını unutulmaz bir Sertab Erener konseriyle açtı

Vadistanbul AVM Sertab Erener konseriyle açılacak!

Birçok yerli ve yabancı markayı bir araya getirecek ve İstanbul’un iş, kültür, eğlence ile alışveriş merkezi olmaya aday olan Vadistanbul AVM, Sertab Erener konseriyle açılacak.

Sertab Erener Bodrum'daki çiftlik evine havuz yaptırıyor!

Ünlü şarkıcı Sertab Erener ve eşi Emre Kula, Bodrum Yakaköy’deki çiftlik evlerine havuz yaptırıyor. Çift, çalışmaları bizzat başında durarak denetledi.

Giresin Görele Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 10 dönüm alan üzerine toplam 800 metrekarelik alanda yapılan Gençlik Merkezi’nde sona gelindiğini söyledi.

Giresun Otogarı kiralandıktan sonra ihaleye çıkacak!

Giresun’un Görele İlçesi Belediye Başkanı Tolga Erener’den ilçede, ilde ve çevre ilçelerde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla İftar yemeğinde bir araya geldi. Erener, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Giresun Görele'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Giresun Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, maliyeti yaklaşık 100 milyon TL'lik bir projenin ilçeye kazandırılacağı müjdesini verdi. Erener, "Maliyeti yaklaşık 100 milyon lira olacak olan çok büyük dev bir proje geliyor. " dedi.

Nil Karaibrahimgil Tarabya'dan 25 milyon TL'ye köşk aldı!

Reklamcı Serdar Erener ve 10 yıllık birliktelikten sonra 2010 yılının ocak ayında evlendiği eşi Nil Karaibrahimgil, uzun arayışlardan sonra yeni evlerini buldu.

Vefa Holding'in markası Setap Astana’da şirket kurdu!

Sanayicilere ve yatırımcılara anahtar teslim yapısal çelik çözümleri sunan Setap, yılın ilk yarısında Astana’da şirket kurdu.

Suudi Arabistanlı Khalid Alcesa'dan Görele'ye turizm yatırımı!

Suudi Arabistan da inşaat sektörü ile ilgilenen Suudi Arabistanlı iş adamı Khalid Alcesa, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener'i makamında ziyaret etti.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Demirkan Yatırım İnşaat'ın yönetimi Sertab Erener'e kaldı!

Demir Demirkan, ayrıldığı sevgilisi Sertab Erener ’le birlikte kurduğu Demirkan Yatırım İnşaat Petrol Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 'nden ayrıldı.

Setap Erener Haberi

Setap Erener

Demir Demirkan’dan ayrılan Sertab Erener, önceki gün Nişantaşı’nda, penceresinde kiralık daire ilanı olan bir apartmana girerken görüldü.


Demirkan’dan ayrıldığı için yeni ev aradığı iddia edilen sanatçı, görüntülendiğini fark edince “Ev aramıyorum, yanlış yazmayın” dedi.


Ancak hemen arkasından, emlakçı olduğu tahmin edilen adamın “O ev o dediğiniz fiyatlardan olmaz” dediği...