06 / 05 / 2024

setur marina mı işletecek

setur marina mı işletecek

Türkiye'de 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

2019-2020 yıllarında yapılması planlanan marina var mı?

Marinalarla ilgili çeşitli verilere ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, "2019-2020 yıllarında yapılması planlanan marina var mı?" diye sordu...

Bebek sahiline marina mı yapılacak?

Bebek’e marina projesine ilişkin imar planları teklifi İBB Meclis gündemine geçen günlerde geldi. CHP’li meclis üyesi Yunus Can, “Tekneleri bağlamak için bir marina gerekli olabilir ama burası Boğaz’ın iki yakası da değildir” dedi.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı'na 62 milyon dolarlık yatırım!

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Demirtaş: "Ataköy Marina Mega Yat Limanına, DATİ Yatırım Holding tarafından yaklaşık 62 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirildi" dedi.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Marina Ankara için Konya'da tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, başkent Ankara'da önemli bir proje hayata geçiriyor. Türkiye'nin temalı en büyük 2 bin 550 konutluk projesi olan Marina Ankara için Konya'da bir tanıtım ofisi açıldı.

Sinpaş Marina Ankara tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, yeni Marina Ankara Tanıtım Ofisi 15 Kasım tarihinde açıldı. Ofiste 600 kişinin hazırladığı mega maket bulunuyor.

Marina Ankara Çankaya ulaşım bilgileri!

Marina Ankara Çankaya ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği projede yüzde 5 lansman indirimi uygulanıyor.

Marina Ankara Oran ulaşım bilgileri!

Marina Ankara Oran ulaşım bilgileri bilgileri kapsamında proje, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde bulunuyor. Projede daire fiyatları 319 bin 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ayvalık Alaattin Süberoğlu Hastanesi binası lise mi olacak?

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer başkanlığında yapılan toplantıda Ayvalık Setur Marina’nın halka açılması ve Altoınova Mahallesindeki Alaattin Süberoğlu hastane binasının statüsünün değiştirilerek sağlık meslek lisesine dönüştürülmesi konuları öne çıktı.

Marina Ankara ulaşım krokisi!

Marina Ankara Çankaya'da daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Marina Ankara ulaşım krokisi...

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri!

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri kapsamında proje, Çankaya Oran bölgesinde inşa ediliyor. Toplam arsa alanı 120 bin 533 metrekare olarak belirlenen projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Oran Marina Ankara ulaşım!

Oran Marina Ankara ulaşım bilgileri kapsamında proje, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran'da bulunuyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

setur marina mı işletecek Haberi

setur marina mı işletecek

TÜRKİYE'DE 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.


Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, "Türkiye’nin en eski turizm şirketlerinden Setur olarak 50 yılda edindiğimiz deneyimi artık uluslararası arenada kullanmak istiyoruz. Hem marinacılıkta hem de duty free işletmeciliğinde yurtdışındaki fırsatları değerlendiriyoruz. Şu anda Yunanistan’da iki marinayla görüşüyoruz. Bunların biri anakarada diğeri adalarda" dedi. 


Midilli'ye büyük ilgi


Midilli'de ücretlerin düşük olduğu belirtilirken teknelerin yarısı da Türklere...