07 / 05 / 2024

setur servis hisse devri oldu mu

setur servis hisse devri oldu mu

Koç Grubu’na bağlı Setur Servis'in, Yıldız Holding’e bağlı Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi A.Ş. ile Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.’nin hisselerinin devralmasına Rekabet Kurulu’ndan izin çıkmadı.

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beta Marina Limanı devri için izin çıkmadı!

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi ve Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi'nin hisselerinin tamamının Setur Servis Turistik A.Ş. tarafından devralınmasına ilişkin nihai inceleme sonuçl

Koç Holding'e Beta Marina Liman'ı için izin çıkmadı!

Rekabet Kurulu, Yıldız Holding'in bağlı olduğu Beta Marina Liman hisselerinin tamamının Koç Holding’in bağlı şirketi Setur Servis Turistik AŞ tarafından devralınmasına izin vermedi.

Koç Grubu'na rekabet kurulundan neden izin çıkmadı?

Koç Grubu’na bağlı Setur Servis'in, Yıldız Holding’e bağlı Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi A.Ş. ile Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.’nin hisselerinin devralmasına Rekabet Kurulu’ndan izin çıkmadı.

Yurtdışında yerleşik kişilerin hisse senedi ve DİBS stoku!

Yurtdışında yerleşik kişilerin hisse senedi ve DİBS stoku yayınlandı. Yurtdışında yerleşik kişiler, geçen hafta net 266,5 milyon dolarlık hisse senedi, 477,8 milyon dolarlık DİBS aldı.

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Günezdi, Ergün Ali Kır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

Anadolu Holding Migros'tan hisse alacak!

TÜSİAD'ın düzenlediği toplantı sonrasında Reuters'ın sorusunu yanıtlayan Özilhan, “Anadolu Endüstri Holding'in Migros'ta hisse alım işleminde Due Diligence (durum tespiti) devam ediyor, bir sorun olmazsa işlem Ocak sonuna kadar bitebilir” dedi.

Alpmaksan Yapı İş Makineleri İmalatı Teknik Servis Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpmaksan Yapı İş Makineleri İmalatı Teknik Servis Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Dilhayat Alp tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Kasım'da kuruldu.

Vestel Elektronik VESBE'den hisse aldı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den hisse aldı.

Yeşil GYO'dan hisse hareketlerine ilişkin açıklama!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetlerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Rönesans Gayrimenkul hisse edinimini açıkladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş hisse edinimini açıkladı.

Trakya Cam hisse satışı gerçekleştirdi!

Trakya Cam Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Trakya Cam bugün yapılan toplantı sonucunda Sanayi A.Ş. hisse satışı gerçekleştirdi.

Han Organizasyon Turizm ve Servis Taşımacılığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Organizasyon Turizm ve Servis Taşımacılığı Ticaret Limited Şirketi, Cengizhan Parmaksız, Hakan Parmaksız tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

setur servis hisse devri oldu mu Haberi

setur servis hisse devri oldu mu

Bu konuda başlatılan nihai incelemenin sonuçlandığı beldirilirken, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi A.Ş. ile Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.’nin hisselerinin tamamının Setur tarafından devralınmasına izin verilmemesine karar verildiği kaydedildi. Bu işleme, Koç Holding’in İstanbul City Port Marina bakımından, ilgili pazarda hakim duruma gelmesine ve böylece piyasadaki rekabetin önemli ölçüde azaltılmasına yol açacak nitelikte olması nedeniyle izin verilmediği de ifade edildi. 


Setur’un satın almak istediği Beta Marina, 2007 yılının kasım ayında kurulmuştu. Ülker grubuna bağlı Beta Marina’nın yönetim kurulu başkanlığını Hüseyin Avni Metinkale, başkan yardımcılığını da Halil Cem Karakaş yürütüyor.


Sözü edilen İstanbul City Port Marina, Büyükada’ya 6 mil uzaklıkta. Burada 11 yüzer iskele ve 752 bağlama kapasitesi bulunuyor. Koç grubu, daha önce de Kalamış Marina’nın işletme hakkından...