01 / 05 / 2024

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Günezdi, Ergün Ali Kır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.



Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Günezdi, Ergün Ali Kır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. işi ile ilgili her türlü vize işlemleri.


Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Ergenekon Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, 175/7. 


Geri Dön