21 / 05 / 2024

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Günezdi, Ergün Ali Kır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Metrokent İnşaat Oto Alım Satım Otopark İşltm.ve Turizm Servis Taş.İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şti. kuruldu.

Metrokent İnşaat Oto Alım Satım Otopark İşltm.ve Turizm Servis Taş.İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şti. Mehmet Karagöz, Tunçbilek Gökalp ve Yusuf Kenan Uslucan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile Ümraniye'de kuruldu.

Beta Marina Limanı devri için izin çıkmadı!

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi ve Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi'nin hisselerinin tamamının Setur Servis Turistik A.Ş. tarafından devralınmasına ilişkin nihai inceleme sonuçl

Koç Holding'e Beta Marina Liman'ı için izin çıkmadı!

Rekabet Kurulu, Yıldız Holding'in bağlı olduğu Beta Marina Liman hisselerinin tamamının Koç Holding’in bağlı şirketi Setur Servis Turistik AŞ tarafından devralınmasına izin vermedi.

Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon Anonim Şirketi, Ahmet Ceylan Hancıoğlu Yönetim Kurulu Başkannlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Şişli' de kuruldu.

Barcelona'da turistik yatırımlar 1 yıl durduruldu!

İspanya'nın ve Avrupa'nın en fazla turist çeken kentlerinden biri Barcelona'nın yeni Belediye Başkanı Ada Colau "acil" olarak adlandırdıkları bir planı yürürlüğe sokarak bölgedeki tüm yeni turistik yatırımları 1 yıl durdurduklarını açıkladı.

Antalya Avrupa'nın en büyük turistik havaalanı!

Sun Express Hava Yolları Genel Müdürü Paul Schwaiger, Türk turizminin özellikle Antalya'nın 1990'lı yıllardan itibaren krizlerle geliştiğini belirterek, "Antalya şu an Avrupa'nın en büyük turistik havaalanı" dedi.

Demircioğlu Turistik Yatırımlar ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demircioğlu Turistik Yatırımlar ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ömür Bülent Demircioğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beyoğlu, Firuzağa Mahallesi' nde kuruldu.

Yabancı yatırımcının seçim sonrası için algısı pozitif!

Başbakan Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı Prof. Dr. Günay, yılın ikinci yarısında gerçekleşecek yeni yatırımların istihdam yaratacağını belirtti. Günay, "Yabancı yatırımcının seçim sonrası için algısı pozitif" dedi.

Dera Global Endüstriyel Servis Anonim Şirketi kuruldu!

Dera Global Endüstriyel Servis Anonim Şirketi, Rasim Deniz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Emre Can Yılmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye 27 Mayıs'ta kuruldu.

Turistik Otelcilerin yatırım tercihi Afrika!

Turistik Otelciler, İsletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) tarafından WTM Afrika Turizm Fuar'na ilişkin hazırlanan raporda, Afrika pazarının turizm sektörü için önemli ve uzun vadeli bir potansiyeli barındırdığı belirtildi.

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Günezdi, Ergün Ali Kır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. işi ile...