07 / 05 / 2024

Setur Servis Turistik

Setur Servis Turistik

Koç Grubu’na bağlı Setur Servis'in, Yıldız Holding’e bağlı Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi A.Ş. ile Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.’nin hisselerinin devralmasına Rekabet Kurulu’ndan izin çıkmadı.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beta Marina Limanı devri için izin çıkmadı!

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi ve Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi'nin hisselerinin tamamının Setur Servis Turistik A.Ş. tarafından devralınmasına ilişkin nihai inceleme sonuçl

Koç Holding'e Beta Marina Liman'ı için izin çıkmadı!

Rekabet Kurulu, Yıldız Holding'in bağlı olduğu Beta Marina Liman hisselerinin tamamının Koç Holding’in bağlı şirketi Setur Servis Turistik AŞ tarafından devralınmasına izin vermedi.

Koç Grubu'na rekabet kurulundan neden izin çıkmadı?

Koç Grubu’na bağlı Setur Servis'in, Yıldız Holding’e bağlı Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi A.Ş. ile Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.’nin hisselerinin devralmasına Rekabet Kurulu’ndan izin çıkmadı.

Setur Emitt'te yerini aldı!

Kalitesi, istikrarı ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır ilklere imza atan ve ayrıcalıklı tatili alternatif seyahat olanaklarıyla birleştiren Setur, 22 – 25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Emitt Turizm Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği EMITT Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Alanya markası ile 19 ’uncu kez 64 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

2016 Rio Olimpiyat Oyunları bilet satış acentesi SETUR oldu!

Setur, 5 - 21 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Rio Olimpiyat Oyunları ve hemen ardından düzenlenecek olan Paralimpik Oyunları’nın tek yetkili bilet satış acentesi oldu.

Yenikapı turistik bölge olacak!

İstanbul Uluslararası Fuar Merkezi'nin kurulması planlanan Yenikapı 1976 yılında turistik bölge olması için planlanmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Setur sömestirde keyifli tatil alternatifleri sunuyor!

Setur sömestirde keyifli tatil alternatifleri sunuyor. Ayrıcalıklı tatili alternatif seyahat olanaklarıyla birleştiren Setur, sömestirde seyahat severlere birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Yeşim ÖZALTAY, sömestir tatil seçeneklerini değerlendirdi.

Vize Turistik Tesisler İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vize Turistik Tesisler İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi, Şevket Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

1976 yılında Yenikapı turistik bölge olacakmış!

1976 yılında Yenikapı turistik bölge olacakmış. Yenikapı ile Kumkapı arasında geniş bir bölgede uygulanacak, Yenikapı Turizm Kompleksi adlı projeyle İstanbul Belediyesi yılda 800 milyon lira gelir sağlayacakmış.

Setur Servis Turistik Haberi

Setur Servis Turistik

Bu konuda başlatılan nihai incelemenin sonuçlandığı beldirilirken, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi A.Ş. ile Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.’nin hisselerinin tamamının Setur tarafından devralınmasına izin verilmemesine karar verildiği kaydedildi. Bu işleme, Koç Holding’in İstanbul City Port Marina bakımından, ilgili pazarda hakim duruma gelmesine ve böylece piyasadaki rekabetin önemli ölçüde azaltılmasına yol açacak nitelikte olması nedeniyle izin verilmediği de ifade edildi. 


Setur’un satın almak istediği Beta Marina, 2007 yılının kasım ayında kurulmuştu. Ülker grubuna bağlı Beta Marina’nın yönetim kurulu başkanlığını Hüseyin Avni Metinkale, başkan yardımcılığını da Halil Cem Karakaş yürütüyor.


Sözü edilen İstanbul City Port Marina, Büyükada’ya 6 mil uzaklıkta. Burada 11 yüzer iskele ve 752 bağlama kapasitesi bulunuyor. Koç grubu, daha önce de Kalamış Marina’nın işletme hakkından...