07 / 07 / 2024

setur tatil kampanyaları

setur tatil kampanyaları

Setur Turizmi tercih edenler 25 Kasım itibariyle hem en seçkin yurtiçi otellerde % 40’a varan indirimden yaralanabilecek hem de Miles&Smiles ile mil kazanma kampanyasından yararlanma imkanı bulacak...

Bir seferliğe mahsus başvuranın hesabına 2 bin 500 TL yatacak! Son tarih 31 Ekim!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, sonbahara girmiş olsak da tatil kampanyalarına devam ediyor. Ziraat Bankası, son olarak düzenlediği tatil kampanyası kapsamında 2 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Ziraat Bankası ilk ve son kez geri ödemesiz tam 1.500 TL yatıracak!

Hava sıcaklıklarının rekor düzeylerde yaşandığı şu günlerde bankalar da tatil kampanyalarına hız verdi. Bu doğrultuda, Ziraat Bankası da yapılacak harcamalara 1.500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Denizbank’tan son dakika gelişmesi! Hesaplara para yatırılacağı duyuruldu!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatil kampanyalarına hız veren bakanlar kervanına Denizbank da katıldı. Denizbank, seyahat, konaklama ve araç kiralama harcamalarına 200 TL’ye varan Bonus puan vereceğini duyurdu.

TEB hediye düğmesine bastı! Müşterilerinin hesabına hediye para yatıracağını müjdeledi!

Müşterilerinin yaptığı alışverişlerde kazançlı çıkması için sürekli yeni kampanya düzenleyen TEB, yeni bir kampanya haberini daha duyurdu. Yaz ayına girilmesiyle tatil kampanyalarına ağırlık veren TEB, seyahat ve araç kiralama harcamalarında toplam 200 TL bonus hediye edeceğini açıkladı.

Konut kampanyaları tüketiciyi de sektörü de hareketlendirecek!

Emeklilere tatil imkanı, evleneceklere çeyiz desteği, konut ve otomobilde yapılacak kampanyalar ile sadece tüketici değil, sektörlerde hareketlenecek.

Konutta tatil öncesi cazip kampanyalar!

Gayrimenkul üreticileri büyük tatil öncesi yerli ve yabancı konut alıcısını kazanmak için cazip kampanyalar düzenlemeye başladı.

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor.

Konutta bayram kampanyaları başladı!

Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar, konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor. Mevsimsel durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen konut firmaları bayrama doludizgin giriyor.

Gayrimenkul sektöründe sevgililer günü kampanyaları!

Gayrimenkul sektörü, 14 şubat haftasına çeşitli kampanyalarla kutlamaya hazırlanıyor. Başlayan kampanyalar kapsamında 4 gece 5 gün tatil hediye eden de var ön talep toplayan da..

Setur'dan sevgililer günü kampanyaları!

Kaliteli hizmet anlayışı, sunduğu avantajlar ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır fark yaratan Setur, Sevgililer Günü’nde yurtiçi ve yurtdışı seçenekleriyle misafirlerine aşk dolu bir tatil vaat ediyor.

Setur sömestirde keyifli tatil alternatifleri sunuyor!

Setur sömestirde keyifli tatil alternatifleri sunuyor. Ayrıcalıklı tatili alternatif seyahat olanaklarıyla birleştiren Setur, sömestirde seyahat severlere birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Yeşim ÖZALTAY, sömestir tatil seçeneklerini değerlendirdi.

Konutta yılbaşı kampanyaları!

Yılın son günlerinde inşaat firmaları kampanya yarışına girdi. Kampanyalar arasında taksitleri taşınınca ödemeye başlama, peşine indirim ve sıfır faiz öne çıkıyor. Ev alana tatil hediye eden bile var

setur tatil kampanyaları Haberi

setur tatil kampanyaları

Bütçe ve zaman planlamasını sağlayan fırsatlar, dilediğiniz yer ve kategorideki oda bulma sıkıntısını ortadan kaldırma imkanı erken rezervasyonla mümkün oluyor. Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller, Setur 2014 erken rezervasyon avantajlarını değerlendirdi. Temeller, rezervasyon fırsatlarına ilişkin yaptığı açıklamada,  25 Kasım itibariyle en seçkin yurtiçi otellerde % 40’a varan indirimlerle satışlara başladıklarını ve misafirlerin alacakları indirimlere ilave olarak, Türk Hava Yolları Yolcu programı Miles&Smiles ile mil kazanma kampanyasından da yararlanabileceklerini belirtti. Temeller, “Tatilciler Mart ayına kalmadan mutlaka rezervasyonları yaptırmalı ve mümkün olabildiğince uçak ve diğer hizmetleri de çok önceden satın almalı” diyerek tatilcilere tavsiyede bulundu.


Erken rezervasyonun avantajlarından bahseden Oktay Temeller, erken rezervasyonun en önemli noktalarından birinin gidilecek tatilin normal fiyatlarından çok daha uygun ücrete alınabilmesi ve taksit seçenekleri ile ödeme kolaylığı...