06 / 05 / 2024

Setur Yunanistanda 2 marina daha mı işletecek

Setur Yunanistanda 2 marina daha mı işletecek

Türkiye'de 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.

Setur,Yunanistan’da 3 marina işletecek!

Türkiye'de 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’ın Midilli Adası’nda olmak üzere 11 marina işleten Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor.

Setur Yunanistan’da 2 marina daha işletecek!

Akdeniz’in en büyük marina zincirlerinden olan Setur, Yunanistan’da biri ana karada diğeri adalarda 2 marina daha işletmek için girişimlere başladı. Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, “Akdeniz çanağındaki tüm fırsatları değerlendiriyoruz” dedi.

Setur yurtdışında atağa hazırlanıyor!

Biri Yunanistan’da toplam 11 marinada 6 bin 58 yat bağlama kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’da toplam 11 marinada 6 bin 58 yat bağlama kapasitesi ile Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak üzere görüşmelere başladı.

Yılbaşında 2 binden fazla kişi seyahat edecek!

Setur, bu sene yeni yıla farklı noktalarda girmek isteyen seyahat severlere cazip yurtiçi ve yurtdışı seçenekleri sunuyor. Bu yıl yılbaşında yurtiçinde ve yurtdışında 2 binden fazla kişinin seyahat etmesi bekleniyor.

2. Kuşadası Yelkenli Yat yarışları 31 Ağustos'ta yapılacak!

2. Kuşadası Yat Yelkenli Yat yarışları 31 Ağustos'ta yapılacak. Kuşadası Yelken Kulübü ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü tarafından Kuşadası Setur Marina desteği ile düzenlenen Kuşadası tarihinin tek yelkenli yat yarışı ilk kez geçen yıl gerçekleşmişti.

KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Marina'da yapılacak!

Setur Marina ile KAYK ve EAYK işbirliğinde düzenlenecek olan “KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Kuşadası Marina Kupası” 31 Ağustos 2014 tarihinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.

Setur Kuşadası Marina Çarşı'dan alışveriş yapanlar kazanıyor!

Setur Kuşadası Marina Çarşı’dan 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, Rixos Bodrum’dan konaklama , Yunan adaları turu ve Ipad 2 wi-fi kazanma fırsatı elde edecek...

Rüya Evler 2'de 118 bin 800 TL'ye!

Didim Akbük'te inşa edilen Rüya Evler 2 projesinde konutların fiyatları 174 bin TL'den başlıyor

Ali Ağaoğlu 2 arabayla geziyor

Gecelerde 2.5 milyon dolarlık Rolls Royse'uyla gezen Ali Ağaoğlu'na korumaları Bentley marka arabasıyla eşlik ediyor

Avrupa Konutları Atakent 2'de 170 bin 900 TL'ye!

Artaş Gün-Er ortak girişimi tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Atakent 2 projesi 22 Mayıs'ta satışa çıkıyor…

Innovia 2'de 24 ay taksitle dükkan!

Yeşil İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Innovia 2'de dükkan fiyatları 77 bin dolardan başlıyor…

Setur Yunanistanda 2 marina daha mı işletecek Haberi

Setur Yunanistanda 2 marina daha mı işletecek

TÜRKİYE'DE 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.


Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, "Türkiye’nin en eski turizm şirketlerinden Setur olarak 50 yılda edindiğimiz deneyimi artık uluslararası arenada kullanmak istiyoruz. Hem marinacılıkta hem de duty free işletmeciliğinde yurtdışındaki fırsatları değerlendiriyoruz. Şu anda Yunanistan’da iki marinayla görüşüyoruz. Bunların biri anakarada diğeri adalarda" dedi. 


Midilli'ye büyük ilgi


Midilli'de ücretlerin düşük olduğu belirtilirken teknelerin yarısı da Türklere...