22 / 07 / 2024

Setur yurtdışı turları

Setur yurtdışı turları

Setur, bu sene yeni yıla farklı noktalarda girmek isteyen seyahat severlere cazip yurtiçi ve yurtdışı seçenekleri sunuyor. Bu yıl yılbaşında yurtiçinde ve yurtdışında 2 binden fazla kişinin seyahat etmesi bekleniyor.

Setur yurtdışında atağa hazırlanıyor!

Biri Yunanistan’da toplam 11 marinada 6 bin 58 yat bağlama kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor

Yurtdışı turları yüzde 60 arttı!

Jolly Tur, 7 Kasım 15 Şubat arasındaki 3 aylık erken rezervasyon döneminde iç turizmde yüzde 48, yurtdışında yüzde 60, Cruise turlarda 45, Kıbrıs'ta ise yüzde 30 büyüme hacmi yakaladı.

Setur'dan sevgililer günü kampanyaları!

Kaliteli hizmet anlayışı, sunduğu avantajlar ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır fark yaratan Setur, Sevgililer Günü’nde yurtiçi ve yurtdışı seçenekleriyle misafirlerine aşk dolu bir tatil vaat ediyor.

Türk turistler yurtdışı turlarını tercih ediyor!

Türkler’in dünyayı gezme merakı arttı. Bu durum, tur operatörlerini de harekete geçirdi. Air France, KLM ve Delta Hava Yolları ile anlaşan Gazella Turizm, ‘sınır ve zaman tanımayan gezginler’ konseptini başlattı.

Yeşim Özaltay tatilcilerin yılbaşı tatili seçeneklerini değerlendirdi!

Tatilcilerin tatil taleplerini değerlendiren Setur Yurtçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, yılbaşı tatilinde; yurt içinde ve yurt dışında yaklaşık 2000’den fazla tatilcinin seyahat edeceğini öngördüklerini belirtti.

Yılbaşında yurtdışı turlarına gidenler Londra'yı tercih ediyor!

İngiltere’nin Başkenti Londra son 3 yıldır Dünya çapında yılbaşı haftası ve gününün en eğlenceli kutlandığı şehir olarak seçiliyor, Londra bu yıl da 2015 yılbaşı gecesine hazırlanırken yurtdışı turlarına gidenler Londrayı tercih ediyor.

SETUR, Kurban Bayramı'nda da ayrıcalıklı tatilin adresi olacak!

Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller "Bu sene Şeker Bayramı’nın yaz sezonuna denk gelmesiyle birlikte, turlarımız tatilciler tarafından büyük ilgi gördü. Kurban Bayramı satışlarımız Şeker Bayramı’na göre daha hızlı ilerliyor" dedi...

Oktay Temeller: Kurban Bayramı'nda tatilciler yurtdışı turlarına ilgi gösteriyor!

Oktay Temeller, Ramazan Bayramı'nı deniz tatiliyle geçiren tatilcilerin Kurban Bayramı'nı daha çok yurt dışında geçirmeyi" tercih ettiğini belirterek, "Uzak destinasyonlara olan yoğun talep dolayısıyla bu bölgelere kontenjanların büyük kısmı dolmuş durumd

Kurban Bayramı'nda tatilciler yurtdışı turlarına ilgi gösteriyor!

Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller "Bu sene Şeker Bayramı’nın yaz sezonuna denk gelmesiyle birlikte, turlarımız tatilciler tarafından büyük ilgi gördü. Kurban Bayramı satışlarımız Şeker Bayramı’na göre daha hızlı ilerliyor" dedi...

Ayşe Akın, kültür turlarında VIP dönemini başlattı!

İzmirli turizmciden kişiye özel yurtdışı tur İzmirli iş kadını Ayşe Akın, kültür turlarında VIP dönemi başlattı. Akın, kişiye özel yurtdışı turlarda, her şey dahil sistem uyguluyor...

Yeşim Özaltay Ramazan Bayramı tatil seçeneklerini değerlendirdi!

Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim Özaltay, yurtdışı destinasyonlarında mevcut kontenjanın yüzde 90’ının satılmış olduğunu, yurtiçi destinasyonlarında ise 10 Temmuz’dan sonra fiyatların artacağını açıkladı.

Setur ve Red Travel işbirliği ile son model Ferrari ile İtalya turu!

Setur Ferrari Turları, seyahat severlere Ferrari’nin en son modellerini kullanarak İtalya’yı gezme ve muhteşem İtalyan mutfağını tatma fırsatı sunuyor. Firma, Red Travel ile işbirliği yaptı..

Yeşim Özatalay sömestir tatil seçeneklerini değerlendirdi!

Ayrıcalıklar dünyası Setur, sömestir tatili için çocuklara ve de ailelerine birbirinden güzel seçenekler sunuyor.Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, sömestir tatil seçeneklerini değerlendirdi...

Setur yurtdışı turları Haberi

Setur yurtdışı turları

Setur Yurtçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim Özaltay, yılbaşının perşembe gününe denk gelmesi sebebiyle tatilcilerin, yılbaşını cuma günüyle birleştirdiğini kaydederek, hem yurtiçi hem de yurtdışı rezervasyonlarına taleplerin yoğun olduğunu söyledi. Yurtiçinde en çok tercih edilen bölgelerin Bolu Kartalkaya, Uludağ, Antalya ve Kıbrıs olduğunu dile getiren Özaltay, "Oteller, gala programları ile öne çıkıyorlar. Balo ve eğlence programlarının dikkat çektiği Antalya ve Kıbrıs için uçaklardaki doluluk oranı artmadan ve fiyatlar yükselme Yeşim Özaltay den rezervasyon yapılması gerekiyor" dedi. Yurtiçinde yaklaşık 1000 misafir ağırlayacak olan Setur'un paket fiyatlarının iki kişilik ailelerde 1000 TL ile 6 bin TL arasında değiştiğini aktaran Özaltay, yılbaşı tatilinde, yurtdışı seyahatlerinde en çok tercih edilen rotaların Viyana, Paris, Barselona, Roma ve New York olduğunu dile getirdi. 


Gemi turlarında ise...