07 / 05 / 2024

Sev 1 Turizm adres

Sev 1 Turizm adres

Sev 1 Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ramiz Volkan Kayalar tarafından kuruldu. 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin turizm geliri 2023'ün 2. çeyreğinde yüzde 23,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türkiye'nin turizm geliri, 2023'ün 2. çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 23,1 artış göstererek 12 milyar 975 milyon 307 bin dolar şeklinde oldu.

Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından açıldı.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Mahallesi, 774 ada, 62 ve 63 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Ayasultan Turizm İnşaat Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi açıldı!

Ayasultan Turizm İnşaat Gıda Matbaa Yayıncılık Prodüksiyon San Ve Tic Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emetullah Hatipoğlu tarafından açıldı.

Lagos Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Nolu Şubesi açıldı!

Lagos Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Nolu Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından açıldı.

Sev 1 Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!    

Sev 1 Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ramiz Volkan Kayalar tarafından kuruldu. 

Sev 1 Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sev 1 Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün Kadıköy'e gerçekleştirildi. 

1 K İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Dayanıklı Tüketim Maddeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1 K İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Dayanıklı Tüketim Maddeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kerem Atmaca tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Turizm tesisi kira ve ecrimisillerine 1 yıl erteleme!

Turizm tesisi için kamu arazisi tahsis edilen Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli yatırımcı ve işletmecilerin 1 Ocak-31 Aralık 2016'da tahsil edilmesi gereken kira, kesin tahsis, kesin izin, irtifak hakkı, kullanma izni bedelleri ve hasılat payları ödemeleri bir yıl ertelenecek.

Sev 1 Turizm adres Haberi

Sev 1 Turizm adres

Sev 1 Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ramiz Volkan Kayalar tarafından kuruldu.  

Sev 1 Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi konusu:
İnşaat sektörü ile ilgili olarak yurt içi ve yurt dışında hertürlü faaliyette bulunmak ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Adres: Sahrayıcedit Mah. Halk Sok. No:40 A/1 KADIKÖY