28 / 04 / 2024

SEV kolejleri

SEV kolejleri

Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın bir buçuk asır sonra hizmete sunduğu ilk Amerikan koleji olan SEV Amerikan Koleji’nin resmi açılışında konuşan SEV Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Aydede, “Bir hayalin gerçekleşmesinin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

LÖSEV birçok ilde ve 15 farklı kadrolarda personel alacak! Güvenlik görevlisi, aşçı, garson, servis şoförü...

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılan son dakika duyurusuna göre, LÖSEV'e çeşitli kadrolarda personel ve işçi alımı yapılacağı öğrenildi. İş arayan kişiler için önemli bir fırsat olan bu duyuruların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte detaylar.

YDS Başvuruları başladı! 2022 YDS ücreti ne kadar oldu?

Öğrencilerin merakla beklediği Yabancı Dil Bilgisi SEVİYE Tespit Sınavı (YDS) başvuruları başladı.

Avinsto Gayrimenkul Ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avinsto Gayrimenkul Ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Magomed Shısev ve Rustam Musıkhanov ortaklığında kuruldu.

Theroyalhub Emlak Gıda Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Theroyalhub Emlak Gıda Pazarlama Limited  Şirketi Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevınj Aghashırınova tarafından kuruldu.

Sen Sev İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sen Sev İnşaat  Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Şenol Çak tarafından kuruldu.

Janset Lojistik Endüstriyel Ürünler Gıda Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janset Lojistik Endüstriyel Ürünler Gıda Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevıl Manafova tarafından kuruldu.

Sev Can Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sev Can Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Seviniş tarafından kuruldu.

Sev Yap Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sev Yap Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Karatepe ve Yunus İslam ortaklığında kuruldu.

Sev Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sev Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Deniz tarafından kuruldu. 

Otelini LÖSEV’e miras bıraktı, iyileşince bağışa çevirdi!

Kansere yakalanan Memduh Hacıibrahimoğlu vasiyet yazıp Bodrum’daki otelini LÖSEV’e bıraktı. Hacıibrahimoğlu, iyileşince vasiyetini bağışa çevirdi.

RE/MAX Türkiye’den lösemili çocukları sevindiren proje!

Gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşları arasında yer alan RE/MAX Türkiye, LÖSEV ile iş birliği kapsamında gerçekleştirdiği Dilek Ağacı sosyal sorumluluk projesine lösemili çocukların yılbaşında istediklerini söyledi.

Sev Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sev Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sevimli ve Sevinç Akyıl tarafından kuruldu.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

SEV kolejleri Haberi

SEV kolejleri


Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın bir buçuk asır sonra hizmete sunduğu ilk Amerikan koleji olan SEV Amerikan Koleji’nin (SAC) resmi açılışında konuşan SEV Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Aydede, “Bir hayalin gerçekleşmesinin heyecanını yaşıyoruz” dedi.


Kuruluşları 1800'lü yıllara uzanan Üsküdar, İzmir ve Tarsus Amerikan kolejlerinin bağlı olduğu Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV); bir buçuk asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açtı. Türkiye'nin köklü eğitim kurumlarını aynı çatı altında buluşturan SEV, İstanbul Çekmeköy'de 70 milyon liralık yatırımla SEV Amerikan Koleji'ni (SAC) hizmete sundu.


Bu yıl hazırlık ve birinci sınıf öğrencileriyle eğitime başlayan SAC'nin resmi açılışına SEV Mütevelli Heyeti Onursal Başkanı Şevket Sabancı, SEV Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İlter Turan, SEV Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Aydede ile vakıf üyeleri, öğrenciler ve veliler...